Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Hegyirabló #123624 üzenetére

    Nem, csak ha már sikerült megtalálni azt az esetet, kérdéseket-válaszokat, a linkelt esetleges megoldásokat, akkor neki lehetett volna állni azokat alkalmazni, ami ha nem használ, akkor célirányosan kérdezni a probléma, annak megoldása felől a mesedélután helyett. Ellenben az nem teljesen világos, hogy most ezt a sok, attól a témától részben eltérő "okosságot" minek nyomatod, meg mit vársz, majd én / más bólogatni fog mindenre amit leírsz, pláne ha nem teljesen ért vele egyet és nem azt tapasztatalja? :F Ha ezt, akkor igazán felesleges volt...

    Ekkora felhasználói tábornál, ilyen változatos hardver- és szoftverkörnyezetnél az lenne a meglepő, ha egyáltalán nem lenne senkinél, semmilyen hiba. Szóval vannak, bár érdekesek azok a bizonyos "cikkek" is, ahol beszámolnak arról, hogy "egyes felhasználóknál ez+az van", de azt jellemzően soha nem képesek leírni a kedves hozzáértő szerzők, hogy azon hibák pontosan milyen csillagállás, milyen feltelek teljesülése esetén jönnek elő... Mert van akiknél igen, míg másoknál egyáltalán nem, pl. felrakom az opcionális "C" / "D" frissítést több Windows 10-es rendszere és nem tapasztalom, amit abban a bizonyos cikkben írtak, pedig kipróbálnám, tesztelném én szívesen. ;] Apropó, az imént említett KB4566116 számú "C" frissítés 1903/1909 verzióknál csak opcionális, választhatóként ajánlja fel a Windows Update, vagyis nem kötelező telepíteni, még mielőtt ráfogná valaki, hogy ezzel frissült automatikusan a Windows 10 és esetlegesen amiatt volt valami gondja. :))

    Pont te példálóztál azzal, hogy másoknál mi van, mi nem működik... :DDD Meg na látod, ha téged nem érdekel az, hogy másoknál mi van, akkor engem/mást miért érdekeljen az, hogy nálad nem működik 1 adott alkalmazás, ha nálunk meg igen. Meg ha többeknél előfordul, akkor evidens, hogy van ilyen hiba, ellenben az már nem, hogy általánosan így működik az adott alkalmazás, illetve nem működik, ha közben másoknál meg használható, ennyire logikus ez.

    Hát, ha egyes más fórumokon a hibakeresés, probléma megoldása helyett egyből olyan választ adtak, akkor az jól tükrözi az ottani hozzáértést... :DDD
    Apropó, ha majd befejezted az élménybeszámolót és az offolást, akkor beszámolhatnál arról, hogy sikerült-e megoldani a problémát a korábbi esetnél linkelt leírások alapján, vagy ha más nem megy, akkor akár egy Windows alól indított "javító upgrade-del". Bár itt is tipikusan az van, amit előzőleg írtam: se a Windows 10 verziója nem ismert, se a frissítettségi állapota, sem az hogy az említett probléma mióta áll fenn, alapból ilyen vagy egy adott frissítés telepítése / egyéb módosítás óta, stb. Ez esetben meg ugye lehet találgatni, futni a + köröket, hogy kinél éppen mi van, meg mire kiderül a lényeg... :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák