- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk mellé állhat az USA az OpenAI elleni perben
- Hálózati / IP kamera
- Rendszergazda topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- OpenMediaVault
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
buttmaki
csendes tag
válasz OldMike #67694 üzenetére
Töröltem a CompatTel könyvtárat is, bár szerintem a szolgáltatás letiltása a Feladatütemezőben már elég, én azonban szeretek biztosra menni. Tegnap és ma megcsináltam kb. 20 gépen, érdekes módon 6-8 esetben már eleve le volt tiltva (ekkor nem is találtam CompatTel könyvtárat). Leírom az egésznek a menetét, miután felment a frissítés (a KB4507456).
Bejelentkezés Rendszergazdaként (vagy rendszergazda jogú userrel).
Feladatütemezőben a szolgáltatás letiltása.
C:\Windows\System32\CompatTelRunner.exe törlése. Ehhez először jogot kell adni a rendszergazdának.
Jobb klikk a fájlon -> Tulajdonságok -> Biztonság fül -> Speciális gomb (jobbra lent) -> Tulajdonos fül -> Szerkesztés (balra lent) -> Egyéb felhasználók és csoportok -> Beírni azt, hogy Rendszergazda (vagy a rendszergazda jogú user nevét) -> Névellenőrzés -> OK -> OK -> Figyelmeztető ablak leokézása -> OK -> Szerkesztés -> Klikk a rendszergazdákra -> lent pipa a Teljes hozzáférésen -> OK -> Figyelmeztető ablakon Igen -> OK
Ezek után már lehet törölni a CompatTelRunner.exe-t (Shift + Del a biztos).
Ugyanez az eljárás a (rejtett) CompatTel könyvtáron a System32-n belül, bár ekkor ki fogja írni, hogy hozzáférés megtagadva annyiszor, ahány fájl van a könyvtárban, de mindig a folytatásra kell menni, és átállítódik a jogosultság, úgyhogy utána a könyvtár (a tartalmával együtt) törölhető. -
buttmaki
csendes tag
válasz OldMike #67685 üzenetére
A csak biztonsági frissítések nem is települnek automatikusan, csak a monthly rollupok (havi összegző biztonsági minőségi frissítések). A KB4507449 a mostani.
E szerint a cikk szerint 2016 októberében bontották szét két részre. A havi összegzőkben benne vannak a biztonsági frissítések, bugfixek és még ki tudja, mik... Emellett azoknak, akik nem akarták ezt feltenni, meghagyták a lehetőséget, hogy letöltsék a csak biztonsági frissítést, ami csak a biztonsági frissítéseket tartalmazta. Eddig. Most ugyanis - alattomos módon - belecsempészték a KB2952664-es frissítéssel korábban (újra meg újra) kiadottkémkedőtelemetry funkciót.
Egyébként egy gépen le tudtam törölni a megfelelő fájlokat, miután letiltottam a szolgáltatást és átállítottam a fájlok tulajdonosi jogait, de nem volt egyszerű. Ebben ez a videó volt a segítségemre (és talán ez a cikk is hasznos lehet). -
buttmaki
csendes tag
Sziasztok!
Vigyázzatok a keddi csak biztonsági frissítéssel (KB4507456), mert miután felraktam, először a diagtrackrunner.exe, majd a compattelrunner.exe akart kimenni a netre, de a tűzfalam megfogta őket. Berakott egy CompatTel könyvtárat a system32 alá, úgyhogy gyorsan le is szedtem. Aztán utánaolvastam, és ezeket a cikkeket találtam:
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hobby elektronika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.