Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Szeretném a deskemet kicsit átalakítani, de ahhoz kéne egy fontos lépés!
Minden engedélyt megkéne szereznem az explorer.exe-hez, de mikor próbálkozom ezt írja: [link]Nemrégiben össze jött a dolog, bár fogalmam sincs, hogy hogyan.
64 bites w7 ultiMátém van..Előre is köszönöm!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
Értem, köszi!
Amúgy rosszul kiírás alatt mit értesz? Nero Burninggel írtam ki egy sima 4.7 gb-os dvd-re.
Iso file-t csomagoltam ki és azt másoltam le az asztalra. Utána ezt kiírtam dvd-re.
Hagyni kellett volna iso-ba?[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Szeretném feltelepíteni a 64 bites win7-em a mostani 32 bitesre, de amikor elindítom a telepítőt ezt írja : [link]
Mivel nekem nincs dvd-m a win7-ről csak eredeti cd kulcsom (ezt csak azért írom le, mert nem warez verzió és a biztonság kedvéért), ezért fogtam magam letöltöttem egyet és kiírtam dvd-re. Természetesen 64 biteset.
Ezután beállítottam a BIOS-ban, hogy dvd-ről bootoljon, de nem ismerte fel a dvd-t (viszont minden más 32 bites dolgot igen).
Windowson belül viszont szembesülnöm kellett vele, hogy nincs a dvd-vel semmi gond, mert ott mutatja a fileokat a total commander és minden más.
Viszont! Hozzátenném, hogy win7 x64_x86 2 in 1 telepítő meg elindult!
Lehet ez lesz a dolog megoldása? Iszonyat idegesít, mert van egy eredeti windowsom meg 4gb ramom, de nem tudom használni teljes értékűen egyiket semElőre is köszönöm és nagy tisztelettel primz!
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Üdv!
Akárhányszor újraindítom a gépem a net nem működik, nem megy. Ilyenkor mindig a drivert telepítem fel újra, vagy inkább módosítom, ha netet szeretnék. Amikor újraraktam a gépet, az alapdriverrel is ezt csinálta, amit a w7 telepít. Nagyon idegesítő, valaki segítsen!
ui.: XP-n minden tökéletes. w7 x86 ultimate van. Amikor újra telepítgetem a rendszert egyszer jó, egyszer rossz. (tehát már volt olyan, hogy ugyanezzel az op rendszerrel is jól ment minden)
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Nekem valamely a számomra rejtélyes okból előjöttek a rendszerfájlok.
Itt egy kép róla. képHa jobban megnézitek alul ott van a desktop.ini is 2x, meg a mappáknál is előjöttek. Ha total commanderbe lenne ez az egész most könnyen megoldanám, így viszont a segítségetekre szorulok
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
Előre is bocs, ha már volt róla szó.
Az a problémám, hogy mikor bootol be a gépem, nem tudom választani, hogy XP-re vagy w7-re lépjek be. 3 partícióm van. (a, c, d) Az első kettő az xp, a c win7. Jelenleg csak a c-re tudok belépni. Mikor felraktam a w7-et lehetett választani, de miután a c particiót megint újra raktam ismét nem lehet A lényeg az, hogy szeretném elérni valahogy azt, hogy megint tudjak választani. Nem nagyon értek ehhez a dologhoz, ne bántsatok
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...