-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok .
Win11-re frissítettem a win10-et , a probléma az hogy a HDR valamiért nem működik vagy is azt írja hogy nem támogatott
Win10-en működött . Jelenleg fő (monitornak) egy Lg c3 42˝ tv használok . Mi lehet a gond szerintetek
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Céges gépre szeretnék vásárolni win11-et , a kérdésem az lenne hogy ennek van valami különleges menete ? vagy csak meg veszem valamelyik oldalon a win11 kulcsot aktiválom és kész ?
-
PsycHo88
senior tag
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni , vga és ram csere volt a gépembe és a win11 most már nem aktív .
Az aktiválásnál rá kattintok hogy nem rég cseréltem hardvert és ott azt írja hogy nem lehet aktiválni ezt a termék kulcsot mert már használatban van . Böngészőből be lépek a microsoft oldalára be jelentkezek eszközeimnél latja a gépem és már ott az új rammal .
Tudtok valami megoldást !? -
PsycHo88
senior tag
válasz
King Unique #4529 üzenetére
Köszönöm szépen úgy látom hogy nekem is digitális licencem van
,
Szóval telepítésnél a nincs termék kulcsom lehetőséget választom és majd a win-ben bejelentkezésnél aktiválódik
-
PsycHo88
senior tag
Hogy ha teljesen újra szeretném telepíteni a gépet, akkor pl azt meg tudom csinálni hogy W11-et fel rakom usb-re az MS oldaláról és telepítésnél a win10 pro-s accomat adom meg ?
Elfogja fogadni vagy rakjam vissza a w10 pro-t és mielőtt bár mit is telepítenék frissítsem 11-re . ? -
PsycHo88
senior tag
válasz
King Unique #3788 üzenetére
Egy kicsit késve írok , de sikerül konvertálni legacy-ről UEFI-re a windowst !!
Szóval már alkalmas a gépem a w11-re ! Itt a videó én így csináltam..Köszönöm a segítséget mindenkinek !!!
-
PsycHo88
senior tag
PLS HELP ME
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest