- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok .
Win11-re frissítettem a win10-et , a probléma az hogy a HDR valamiért nem működik vagy is azt írja hogy nem támogatott Win10-en működött . Jelenleg fő (monitornak) egy Lg c3 42˝ tv használok . Mi lehet a gond szerintetek
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Céges gépre szeretnék vásárolni win11-et , a kérdésem az lenne hogy ennek van valami különleges menete ? vagy csak meg veszem valamelyik oldalon a win11 kulcsot aktiválom és kész ?
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni , vga és ram csere volt a gépembe és a win11 most már nem aktív .
Az aktiválásnál rá kattintok hogy nem rég cseréltem hardvert és ott azt írja hogy nem lehet aktiválni ezt a termék kulcsot mert már használatban van . Böngészőből be lépek a microsoft oldalára be jelentkezek eszközeimnél latja a gépem és már ott az új rammal .
Tudtok valami megoldást !?( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
PsycHo88
senior tag
válasz King Unique #4529 üzenetére
Köszönöm szépen úgy látom hogy nekem is digitális licencem van ,
Szóval telepítésnél a nincs termék kulcsom lehetőséget választom és majd a win-ben bejelentkezésnél aktiválódik
-
PsycHo88
senior tag
Hogy ha teljesen újra szeretném telepíteni a gépet, akkor pl azt meg tudom csinálni hogy W11-et fel rakom usb-re az MS oldaláról és telepítésnél a win10 pro-s accomat adom meg ?
Elfogja fogadni vagy rakjam vissza a w10 pro-t és mielőtt bár mit is telepítenék frissítsem 11-re . ?( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
PsycHo88
senior tag
válasz pete_21 #4105 üzenetére
5 perc alatt kész volt minden , nekem valamiért a biosba minden Legacy-re volt állítva .
Egyéb ként még nem frissítettem , ahogy láttam videókat ryzen cpu-val kevesebb az fps játékokban mint W10-ben volt - Tapasztalt valaki hasonlót ?
[ Szerkesztve ]
-
PsycHo88
senior tag
válasz King Unique #3788 üzenetére
Egy kicsit késve írok , de sikerül konvertálni legacy-ről UEFI-re a windowst !!
Szóval már alkalmas a gépem a w11-re ! Itt a videó én így csináltam..Köszönöm a segítséget mindenkinek !!!
-
-
PsycHo88
senior tag
PLS HELP ME
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MIUI / HyperOS topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest