- Synology NAS
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
válasz
King Unique #23971 üzenetére
Oké, tényleg uccsóra.
Technikailag tényleg jogos, nem is vitattam. Pusztán arra akartam rávilágítani, hogy attól, hogy ezt a verziót potyázom még nem lehet általánosítani, hogy minden mást is potyázok. De mivel egyéni felhasználóként Enterprise licenszet nem lehet vásárolni, és ha nem állsz kapcsolatban olyan szervezetekkel akik számára ez a lehetőség legális módon adott, lásd mint én sem, akkor az marad hogy megoldod ahogy tudod. Az, hogy az MS nem teszi legális módon elérhetővé a nem minden szarral teletűzdelt op.rendszerét a mezei júzer számára -ami egyébként lényegében csak annyiban tér el a mezei felhasználói változattól, hogy nincs minden szarral megtömve -, (igen, tudom, hogy nem csak abban) az az MS "sara". Ha elérhető lenne egyénileg jogtisztán megvenni az LTSC licenszet, nyugodtan elhiheted, az elsők között lennék a pénztárnál. De mivel az van ami van, hát ez van, pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- További aktív témák...
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest