- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz King Unique #13510 üzenetére
Ezt nem értem, akkor azokat a boltokat nem büntetik? Az nem illegális, hogy árulják csak én ha vásárlok tőlük? Mert az üzletekről nem írtak egy szót sem! Na meg akik aktivátorral /loaderrel aktiválják azokkal mi van? Az biztosan nem legális de azokról sem írnak. Fura ez. Ha tényleg ez lesz akkor tuti kukázom az 1800 Ft-os kulcsom és csak reménykedem, hogy a használtan vásárolt PC-n nem ilyen kulcsal lett aktiválva (mert nem tudom). A nagy PC-n win 7 matrica van és azzal aktiváltam a win 10 -et úgyhogy azzal tuti nem lesz gond.
-
bacus
őstag
Szerintem végfelhasználóként nem tudom, meg jogalapom sincs megnézni, hogy az a kulcs árusító oldal megfelel e bármilyen feltételnek ami a használt szoftver eladásához kell. Jóhíszeműen járok el, akkor amikor egy magyar weboldalról rendelek egy magyar országon bejegyzett cégtől szoftvert, aki erről hivatalos NAV-hoz beküldött számlát állít ki.
Én még az ügyfeleimnek (cégek) is azt mondom, hogy nyugodtan rendeljen ilyen helyről. A 10e forintos win 10/11 pro teljesen megfelel. Egy a lényeg, hogy nem rajtam keresztül kell venni, mert onnantól kezdve én, mint viszonteladó "felelnék" a kulcsért.Van személyes példám, mikor az egyik ilyen vásárolt win és office kulcsokat 3 hónapig nem használták fel, amikor akartuk már nem fogadta el a kulcsokat. Írtunk a cégnek, akitől vásároltuk, képernyőképet csatolva, hogy nem lehet aktiválni, másnapra küldtek helyette másik kulcsokat.
A végrehajtásból vagy a NAV által lefoglalt termékek ára is töredéke a "hivatalos" termék viszontértékesítőinél, legyen az autó, lakás vagy ruha.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Na és ilyenkor mi van, ha MS fiókkal jelentkeztem be, és a MS magától aktiválta be a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest