- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubisadam
aktív tag
Szia, CUCM és MsTeams hybrid collab rendszerünk van globálisan legtöbb esetben központi SIP trunkökkel. "webes voip cégek" esetében twillio és társait értem ahol bár van sms küldésre lehetőség de kiváltó esemény nem lehet egy sima átirányítás egy ott hostolt számra hanem vagy API call vagy bármi más trigger kell. CUCMből biztos nem tudunk kiküldeni ilyet, Teams oldalról még nem néztem. Legkönyebb egy helyi sms gateway lett volna amit hálózatra kötök és sip eszközként a központből hívást indítok felé, viszont egyelőre amit találtam és tud ilyet az már nem megvásárolható.
Most webex/genesys omni-channel rendszerünket nézzük hogy ott lehet-e olyan folyamatot rögzíteni ami képest sms küldésre.
Szolgáltatók a legtöbb esetben havi több ezer sms-sel számolnak mert nekünk túlzó rendszereket biztosítanak legtöbbször kereskedelmi partnereknek akik tömegesen küldenek ki sms-eket a vevők felé. Nekünk nem hiszem hogy havi szinten több lenne ez pár tucatnál.
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok
egyik üzemünkben a régi PBX le lesz váltva Cisco/Teams hibrid megoldásra. Van viszont egy jelenleg sűrűn használt funkciójuk amit pótolnunk kellene.
Ha vészhelyzet van akkor felhívják a belső segélyhívó melléket ami sms-t küld minden műszakban lévő elsősegély nyújtó stb embernek hogy helyzet van és csatlakozzanak be egy fix konferenciába"Ezt az sms kiküldést kellene megoldani, gondoltam valami sms gatewayre ami ha hívást kap a központból akkor kiküld sablon üzenetet meglévő címlistára.
Webes voip cégek nem nagyon kínálnak ilyet h bejövő hívás váltsa ki ezt, ne pedig vmi webes toolban kelljen valakinek kattintani.ha van bármi ötletetek akkor jöhet, köszi!
-
gubisadam
aktív tag
sziasztok, dolgozott valaki Dect telfonokkal MS Teamsen? (Poly / spectralink / egyéb)?
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok, Oracle (korábbi acme packet) SBC-vel dolgozik-e itt valaki?
Az lenne a kérdésem hogy milyen log-ban kellene keresnem bármi nyomot ami arra utal hogy certificate probléma miatt nem sikül a kapcsolat? Korábban volt már ilyen gondunk amikor o365 voice mail serverekre küldtünk CUCM-ről hívásokat és akkor megtaláltuk hogy certificate gond miatt nem sikerülnek ezek, viszont az régebbi rendszeren volt és ott volt erről log.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Új, limitált kiadású The Legend of Zelda Tears of the Kingdom Nintendo Switch Pro Controller
- Eladó Apple Thunderbolt kábel / eszköz kihasználatlanság miatt
- JÉZUS EVANGÉLIUMA - bármi megtanulható, ha: akarom-hiszem-tanulom-csinálom-tapasztalom-megértem-élem
- Kiválló állapotú, Magyar bill, HP Zbook 17 G5: I7-8850H - 32GB Ram - 512GB SSD FHD - Quadro P3200
- iPhone 13 Pro 2 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest