Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Zeki #1930 üzenetére

    T-n nekem ment a SIP, de külső SIP szoftverrel. Neked a teló miatt nem ment, úgy emlékszem. Egy Nimbuzzal biztos nálad is problémamentes lenne.

    vgyuri & tlac: a reloadnetnél 0,01MB, tehát 10kB a számlázási egység, és 15 perc az inaktivitási idő, 50Ft a foglalási egység. Azaz: elkezdesz netezni, az egyenlegedből 50Ft-ot elkülönítenek (mint ahogy a bank zárolja a kártyás fizetésnél az összeget a kártyatársaság elszámolásáig), ergo levonják előre, ami 10MB-ra elég. Forgalmazol 5 perc alatt 5242kB-ot, aztán semmit. A forgalmazás megkezdésétől számított 15. percnél a Telenor felkerekíti a 10kB-os egységre a forgalmat, ami így 5250kB lesz, ez 26,25Ft-ba kerül, de mivel 50Ft-ot lefoglalt előre, ami több, mint amit forgalmaztál, így jóváír 50-26,25Ft = 23,75-ot az egyenlegeden.
    Persze ha 10MB-ot leforgalmazol 15 percnél hamarabb, akkor utána újabb 50Ft foglalás, és megint indul újra a 15 perc.
    Elég idétlen rendszer...
    Engem viszont ez jobban érdekelne:

    "b. inaktivitási ideje:
    • Az a GPRS-kapcsolaton elért szolgáltatásoktól függő időintervallum, ami
    alatt ha nincs adatforgalom, akkor ezt követıen a szolgáltatás használata
    1 percig nem lehetséges
    . "

    Ez így elég idétlenül hangzik... Mindegy. Sosem értettem a Telenor agyonbonyolításait. :)

    Apropó, a reloadnet kifejezetten a djuice termékvonal része. De ugyanez a net elérhető djuice-on kívül is Hipernet Praktikum néven, annyi, hogy így a modem drágább, a csak SIM konstrukció meg magasabb kezdőegyenleget (3000 Ft) tartalmaz.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák