- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vírusirtó topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Nincs valami olyan voip program/kodek/bármi aminél legyen akár 1MB 1 perc, csak lehessen normálisan hallani? Egyszerűen sem a Mobilevoip, sem a Csipsimple nem jön be. Utóbbinál is hiába állítom legjobbra a kodeket akkor is rosszul hallani. Nem tudom mi lehet a gond. Mi a legjobb beállítás?
Itthon wifin és Telenoros hsdpa-n is ugyanez a helyzet.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Avicularia
veterán
Én egy htc one x-el használom a fvd-t és mostanában mindenki panaszkodik, hogy nem hall. Legyek akár routeren akár mobilneten, ugyanaz az eredmény. Kár hogy bevezették minden callback-re a kapcsolási díjat.
-
orkester
őstag
Thl W1+, 2 sim, az egyik csak netes. De a gsm hívások tökéletesek.
Most házon belül wifin felhívattam magam és meghallgattam milyen. Azon kívül, hogy talán kicsit tompább a hang, teljesen érthető volt.
Lehet nem is nálam van a baj? Gondolom az teljesen mindegy, hogy mennyire van egymástól a 2 telefon.atillaahun: Callback-nél a kapcsolási díj nem szimpatikus, főleg, hogy zömmel 1-2 perces hívásaim vannak.
[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Zeki
nagyúr
válasz Avicularia #2804 üzenetére
Nem mondom hogy sokat telefonálok, de a napi 1 megvan.
Az meg SIP hívás. Hiba nincs. -
kiss.fernec
csendes tag
Regeltem a Freevoipdeal-nél, telón a MobilVOIP alkalmazással ingyen tudom hívni az ingyenesként feltüntetett számokat (elég sok vezetékes szám, köztük a magyar vezetékesek is, jellemzően főleg a fejlettebb országokban). A hangminőség nagyon jó volt, az egészet WIFI-n próbáltam.
Tudja valaki, hogy reg. után mennyi ideig hívhatom a FREE számokat anélkül, hogy töltenék a számlámra?
Sajnos egy Linuxos gép volt kéznél és azon nem megy a Freevoipdeal kliens... Erre tud valaki épkézláb megoldást?
-
Zeki
nagyúr
válasz kiss.fernec #2807 üzenetére
Elméletileg nem lehetne.
10 eurós feltöltés után 120 napig. -
Soma01
veterán
Freevoipdeal-nél fontos külön klienst használni? A telefon beépített SIP-je nem jó?
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz kiss.fernec #2807 üzenetére
Amíg nem töltöd fel az egyenlegedet minimum 10 euróval, addig nem tudsz hívást kezdeményezni. Utána 120 napig hívhatod, az ingyenesen hívható vezetékes számokat, mondjuk wifi kapcsolaton keresztül. Ott még csak adatforgalmat sem generálsz.
Én most regisztráltam be a freevoipdeal-re, de majd csak azután töltöm fel zsetonnal, miután lefogy a Skype egyenlegem, mert jelenleg azzal hívok vezetékes számokat. Az is elég kedvező percdíjakat ad, 6-7 forint, viszont a mobilszám hívása már sok, kb. 62 forint/ percre jön ki.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
andatti
senior tag
A napjaim meg vannak számlálva... Még pár nap és letelik a 120 nap az egyenlegemből... A legközelebbinél már szeretnék spórolni, így amerikai címmel csinálok másik acc-ot. Kérdés, hogy ezt a másikat töröljem-e? Révén, hogy ugyan azok a telefonszámok lesznek beregelve, és mintha írta volna valaki, hogy gondok lehetnek, ha több acc-ban ugyan az a telefonszám van... Illetve másik emailcímet adjak-e meg, vagy az maradhat ugyan az?
Másik kérdés, hogy 10 dolláros feltöltésnél jár-e a 120 nap? Mintha Attilahun dollárral töltött volna, de nem emlékszem. jah és amerikai címes acc esetén a feltöltést hol lehet intézni? FVD? Vagy akkor is lehet alternatív szolgáltatót keresni? Mondjuk www.hanstel.us? Illetve még kérdés, hogy mennyi pénzt tegyek a paypal-ra? 11 euró elég lenne, de dollár esetén mennyi a "felár"? -
szilard28
aktív tag
-
meko1
tag
nos öntsünk tiszta vizet/is/ a pohárba:
1.a lidli-kártyáshoz kiegészítőleg kapcsolható a mobil/telefon/net
2.a tescos 20mb-tal vigyázni,néha ismeretlen okból igen gyorsan elfogy
3.a djuice reload-net nem telefonos net>vagyis számítógépen melyik mobilszolgáltató
akarna letiltani????
4.a telenor 1590-ért ad egy telefonos simet/60napra/,abból 400 lenetezhető,utána feltölthető
kül. egységekkel,díja 5Ft/Mb>>>>>ez utóbbit mondták,nincs kipróbálva
a korábbi hozzászólásoknak némileg elletmondva,várunk további tapasztalatokat,véleményeket
ja,FVD persze 'vez.'telefonon(p2p),mobilon és pc-n is használva,normál,nem call-back stb.,általában
jó minőségben,néha minimális késéssel(hol itt,hol ott)üdv mindenkinekbocs,kapható 500ért vodafonos kártya>>>>rajta,h.200Mb(és sms) ingyér>>>>>>>nem igaz!!!!!
csak,ha föltöltöd még 3000rel(beszélgetésre),nem nekünk van![ Szerkesztve ]
-
csimpas
tag
ez úgy van a vodánál hogy ha feltöltöd 3ezerrel a simet, akkor választható opcióként választhatsz hogy smst, hétvégi ingyen beszélgetést, vagy 100 mb internetet kérsz.
(1 hónapig érvényes,utána ha újra szeretnéd a netet, akkor újra kell tölteni 3 ezerrel,
ha 5 ezerrel töltöd, akkor 200 mega netet adnak)voda oldalán kell beregisztrálni a simkártyát,és akkor ott lehet kiválasztani, de ez az összes vodás feltöltős simre érvényes, nem csak az újra
[ Szerkesztve ]
-
őstag
2. Tesco Mobile nem 20, hanem csak 10 mbyte-ot ad. Gyors fogyás ellen pl. android-on ajánlott root + Droidwall, és mindent tiltani a mobilnetről, kivéve amit ténylegesen használsz.
4. Telenor csak sim kártya 60 helyett 90 napig használható, 200 ft hálón belül, 200 ft hálón kívül beszélhető le. Ehhez megrendelhető a Klikk, ami 3 hónapig ingyenes, 100 mbyte mobilnet/hó, ha elfogy akkor lassítanak. Vagyis 1.590 - 400 = 1.190 ft-ért 3 hónapig (havi 400 ft-ért) van mobilneted.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz whiskeys #2828 üzenetére
Én blue mobilnál vagyok, 32kbps-re lassítva nem igazán találtam olyan módszert, amivel működne a dolog. Mobilevoip-ot próbáltam, meg csipsimple-t több féle kódolással, de egyik sem jó.
Főzött rom van fenn Nexus s-emen, abban is van beépített sip. A másik felet egész jól hallottam, nála viszont recsegett ropogott.
Érdekes mert viber meg működik....[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz jackbacsi87 #2829 üzenetére
Mindenki azt mondja, hogy viberék tudnak valamit a betárcsázós net sebessége mellett...
-
Iomega
addikt
Amennyiben amerikai címmel regisztrál be az ember a Frrevoipdeal.com oldalára, későbbiekben nem adódhat ebből kifolyólag némi kellemetlenség? Vagy ez senkit nem érdekel, csak használják a szolgáltatást és kész?
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
St3ven
addikt
A CallingCredit-nél emeltek nettó 0,025-ről 0,030-ra.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
sumsang
aktív tag
válasz whiskeys #2820 üzenetére
A vaterán veszel telenor sim karit (akát többet is) 499 Ft/db-ért pl. itt és kérsz rá klikk netet, s ebben az esetben van 3 hónapon keresztül havi 100 mega adatforgalom lehetőséged és az 499 Ft-ból 400-at le lehet dumcsizni. Oszt ha letelik a 3 hó, akkor mehet a kukába, s berakod a következőt
-
sumsang
aktív tag
válasz jackbacsi87 #2829 üzenetére
Ha lejár a 3G és lassítanak, akkor callback hívással telefonálj.
-
Iomega
addikt
válasz sumsang #2840 üzenetére
Nem tudom, lehetséges, hogy ezzel is kell számolni, én wifi-n használnám, nem mobil interneten, bár ez mit sem számít.
Jó tanács: A szerkesztés funkciót használd, mert 5 percen belül nem írhatsz új hozzászólást. Ne, hogy valaki a modkerben jelentse.
-
sumsang
aktív tag
Ne hogy má komolyan vedd, ott a smile a mondat végén.
EU-n kívüli regisztráció és feltöltés után átírod EU-n belülire és máris legális az accountodNem olvastam a háziszabályzatot, de úgy gondoltam (egyszerű logikámra hagyatkozva), hogy mindegyik hsz-em másnak szólt, ezért bátorkodtam külön is válaszolni. Ha ezért kimoderálnak lelkük rajta. Biztos nem fogok sírva fakadni, ha nem írhatok többet a fórumba.
Amúgy köszi , h szóltál[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
válasz sumsang #2842 üzenetére
Simán csak úgy írj, ha több mindenkinek szeretnél válaszolni, hogy az adott személy regisztrált nevét, és a hozzászólás sorszámát beírod, majd mellé írod a válaszodat, és így már nem szólhat senki sem. Így egy hsz-ben, több személynek is válaszolhatsz.
-
Iomega
addikt
válasz sumsang #2844 üzenetére
Igazad van, azt nem is néztem. Ettől függetlenül hihetik azt, hogy a hsz-eket gyűjtöd, és azért írsz külön hsz-t, minden válaszadásra, egymás után. Nem ijesztgetni akarlak ám, csak sokan szeretnek a modkerben az ehhez is hasonló eseteket jelenteni.
Csak figyelmeztetni próbáltalak.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
bluray7
csendes tag
válasz sumsang #2766 üzenetére
Szia!
Hmm, értem, köszi. A Linksys ATA ez lenne, a 2 fxs porttal? PAP2T?
Igen, tényleg ez is jó lehetett volna, igaz, ha jól látom az SP122-ben van QoS, ebben nincs, persze mivel nincs router funkciója. Mennyiért vesztegetik azt az adaptert, amire gondoltál?
Elvileg az SP122 után is tudnék wifi routert kötni, nem? -
sumsang
aktív tag
válasz bluray7 #2846 üzenetére
Wifis router pl. Tp-link wr720n-es 3.000Ft körül, és egy pap2t ATA 10.000 Ft körül megkapható már.
Ezeknek a routereknek is van quos funkciójuk, merem ajánlani. Egyik ismerősömnek nemrég vettem egyet ajándékba. Igaz ennek csak két LAN portja van, de manapság már majdnem minden WiFi-n csatlakozik rá. Kivéve az ATA-k 99%-a, A Linksys ATA-k nagyon jó minőségűek, már 6-7 éve nyüstölök párat, de még egyikkel sem volt semmi problémám, teszik rendesen a dolgukat.
Az okostelefonnal és sok egyéb WiFi-s cuccal is rá tudsz csatlakoztatni egy WiFi-s routerre, de egy routeres ATA-ra, mint pl. az SPA 122-re nem[ Szerkesztve ]
-
sumsang
aktív tag
A legkevésbé sem érdekel, hogy mi van a nevem alatt, újonc, őstag, ph mittudomisénmi, bármi kitalált baromság...... Aki azért fórumozik itt, hogy minél többet írjon/dumáljon, hogy a prohardver fórum ranglétráján feljebb másszon, arról van egyfajta véleményem, amit most inkább nem osztok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest