Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz SebajTobias #1761 üzenetére
Ezt találtam:
http://www.litwindow.com/Knowhow/HowTo/howto_create_secure_access_dat.html
Ugyan c++-ra készült, de egy kis utánajárással megvalósítható c# alatt is szerintem.Összekapcsolásra: kellenek Access-en létrehozott userek, amivel a felhasználók belépnek (Access azonosítja majd őket). A felhasználó egy login képernyőn megadja az azonosítót és a jelszót, a webalkalmazás pedig megpróbál JET-en keresztül kapcsolódni az access adatbázishoz az adatbázishoz tartozó mdw-n keresztül. Ha a felhasználók számára az mdw nem elérhető, akkor nem fogják tunk megnyitni az mdb-t sem (bár ha web-es progi, akkor az mdb-t sem fgják úgysem elérni...)
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Brown ügynök
senior tag
válasz SebajTobias #1675 üzenetére
Hello!
Én is csak olvastam róla mert szerettem volna valami webfejlesztői tanfolyamot végezni. Ebben a cikkben megemlítik.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen program, ami...?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest