- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Minden olyan eszköz esetén amely nem gyárilag dugvillás, a hivatalos gyártói garancia csak villanyszerelővel történő bekötés esetén garantált, mert ha nem, akkor a felhasználó nem járt el jogilag biztonsággal.
Sokszor épp ezért nincs felszerelve a dugvilla az elektromos sütőkre se, hogy mindenképp ki kell hívjál valakit 15-25k hufért...egyébként fontosnak tartom itt megjegyezni, hogy ne abból induljatok ki hogy Nálatok jól működő a hálózat, rengeteg embernél fontos lenne legalább egy szemrevételezés villanyszerelő által, hogy biztosan elbírja-e a lakás betápja, vagy épp a konyhába kiépített leágazás az új berendezés extra terhelését.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
SaGa59
őstag
Nem. Nekem mindkét, négy „lapos” indukciós főzőlapnál szerepelt a könyvében az utóbbi 12 évben. Ott volt a rubrika, ahová be kellett írnia az engedélyszámot meg aláírni. Mondjuk a másodiknál úgy döntöttem, nem érdekel, az előző is csak 8 év után ment tönkre, és bekötöttem én, mert a szerelő el akarta kérn érte a főzőlap árának kb a harmadát. Pedig semmi különös melója nem lett volna vele, csak kikötni az előzőt és bekötni az újat a kötődoboz Wago-iba. Az 5x4-es kábelt már az előzőhöz kihúztuk odáig egy 3x16-os kmsz-től az elosztóban.
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...