- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz robogos10 #1196 üzenetére
Hagytam. Kapott egy kis 3 órás eltiltást...
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Én erről a 2100-ról váltottam egy natív 4 magos i5-2320-ra. Ennek a max órajelét meg lehetett emelni 3,7GHz-re a lapomban. Ez szépen muzsikál, azért is írtam korábban ezzel a 7770OC-s vga-val nekem most elég. Persze mivel 23"-os a monitorom, és full HD-ben tolom, jöhetne erősebb proci illetve erősebb vga, de a zsebem nem engedheti meg. Így próbáltam a lehető legjobb ár/érték arányú cuccot összehozni.
Ezt sikerült. -
embe
nagyúr
válasz robogos10 #1099 üzenetére
Ez jó vételnek tűnik. Milyen típust? Csak ne ASUS CuCore legyen!
szerk. Erről lenne szó? Nem tudsz még egy kis pénzt összeszedni? Nem sokkal többért van 1 gb-os verzió is, azért az az már jobb. Kell ma már az az 1 gb ram, DDR5-ben.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Jön a mikulás.
-
embe
nagyúr
Nem rád gondoltam ....
Egy ilyen feldobox.hu utalványt nyertem. Ezt a wellness üdülést nyertem. Vagyis az utalványt. 37,700 Ft.
Lehet meghirdetem... vagy 25eFt.-ba.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz robogos10 #358 üzenetére
Nekem is Corsair CX400-as van. Miután ezt beszereztem, kevesebb lett a villanyszámlám, tuti a táp miatt. Elvileg mindenre elég, ha nem extrém tuningolsz.
Smiti: azért a kodegány táp villant.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Rendben. Megnyugodtam. Már bocs... csak olyan jó cuccaid vannak ... engem zavarna, hogy a kábelek olyan rendezetlenek. Igaz nem látszanak. De hogy a Te szád íze szerint beszéljek: lehet a légáramlást is befolyásolja - rossz irányba persze - a rendezetlen kábelköteg.
De ha elégedetlen lennél a házaddal, akkor van egy másik alternatíva:
Van egy eladó nagyon "gémer" házam. Jó nagy fér bele cucc rendesen. Még bele is látsz az oldalán, így zavrba hozhat a kábel dzsungel.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Ti nem kaptatok emailt a PH-tól? Nekem jött egy, de csak annyi van benne , hogy"PROHARDVER! - Nyereményjáték - PROHARDVER! törzsolvasói nyereményjáték"
Megszólítás: Kedves embe. Ezután felsorolnak vagy sokx nevet, és nincs benne semmi más. -
embe
nagyúr
válasz Mercutio_ #180 üzenetére
NE vegyél Giga vga-t. Fikázzák a topicban nagyon. Sok hibás akad közte.
Nekem egy Sapphire HD 7770 GHz Edition OC van. Ennek ára az IPON-ban folyamatosan változik 8 van hogy naponta többször is) 32-38 ársávban. Csendes nagyon, és hűvös.Ez a vga a konfigommal 1920x1080 -ban, a MOHA Warfhigterrel 70-80 FPS-t produkál.
-
embe
nagyúr
Így van. A kinézett hűtő elment, így már tárgytalan.
De van egy nagyon "gémer" házam. Jó nagy fér bele cucc rendesen.
Méretei:
Szélessége: 200 mm.
Magassága: 430 mm. lábakkal
Mélysége: 495 mm.
Adok hozzá 1 db. ide. LG dvd romot. + 3 db. 8 cm.-es ventit. Kettő az oldalához, a rácshoz az ablak alá van rögzítve, míg a harmadik a tetejébe. Beépített floppy meghajtó
Ára: 4000 Ft.
További képek. De lesz több is, ha kitakarítom.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
"Ha van furat akkor hely is kell, hogy legyen, mert különben mi értleme lenne oda furatot rakni? "
Hát csak az, hogy sok ház készül úgy, hogy a "vas" ugyanaz, csak éppen más a körítés, a műanyag burkolat.
Nekem is volt olyan házam. Megvoltak a vason a venti helyek, de a műanyag előlap kialakítása miatt semmiképpen nem lehetett ventit odaszerelni. Még belülről sem.Na megtaláltam: A váltásom anno a 478-as platformról, egy 775-re. Fuji "gyári" ház. Belülről nem lehetett, a burkolatban elől meg a 3 luk az egy csőszerű képződmény volt befelé, amiben kék ledek voltak. Így nem lehetett a műanyag burkolat mögé szerelni.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Grat az új cucchoz!
Sanyi! nem is Te lettél volna ha, nem fogsz ki valami szart így elsőnek. Most már értem miért ózkodsz a "mutyis garis" cuccoktól.
Jó kis szellős ház.... fér bele majd nagyobb vga is. Mert tuti lesz, ahogy ismerlek.A ház előlapját nem lehet lepattintani? Csak azért kérdezem, hogy nincs-e hely egy ventinek, ami a hdd-re fújná úgy a levegőt.
Mert az én házamban is az előlapot kell lepattintani, és a mögé szerelni a ventit.
Így néz ki oldalról:Így leszedett előlappal:
A te házad előlapja is eléggé kiáll. Lehet van mögötte hely.
Eszerint a videó szerint van venti rögzítésre fúrat. Csak kérdés, hogy az előlap mögött van-e hely.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Jujjjj! Az nagyon csúnya.... Már ne haragudj! Mondjuk nem látszik,de mégis.... Nagyon kinőtted azt a házat.
Hogy miért? Valami mást kiakarok próbálni. Pedig ez is bőven elég. Csendes is hatékony is nekem. De mégis....
Most látom a hirdetésbe írtál be: ott még a Gigabyte GTX460 SO vga volt benne. Most egy Sapphire HD7770 oc van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér