- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- eBay
- Disney+
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
A Gmail nektek nem sz@rakodik mostanában?
-
embe
nagyúr
Nekem sikerült egyet rendelni. Várom a fejleményeket.
De:
"Tájékoztatjuk, hogy jelen levél nem minősül szerződésnek, csupán a rendelés visszaigazolását szolgálja, mely rendelés a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. A tényleges adásvételi szerződés csak az áru megvásárlása során jön létre.
Árgarancia szolgáltatásunk keretében, amennyiben a megrendelt termék ára időközben csökken, Önt a kedvezőbb áron szolgáljuk ki. Árnövekedés esetén természetesen a megrendelésben szereplő ár az érvényes! "Gondolom az általam megjelölt rész mindkét félre vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Lesz ami lesz alapon visszavittem a papírt a MM-ba. Szó nélkül visszavették, adtak egy utalványt, amit levásároltam egy csomag Epson papírra. Arra szó nélkül nyomtatott, minden rendben ment. Így X akta lett.
Csak az előző papír 125db/2000 Ft. ez az Epson papír meg 70db/3000 Ft. -
embe
nagyúr
Hali!
Ebben a nyomtató/papír problémában nem tudtok segíteni?
Köszi előre is! -
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #13473 üzenetére
Olyan sok nincs. A 620 kifutó modell. A 625 meg már nagyobb tőle. Most cseréltük le az egész családnak a telót. A feleségemnek ajánlgattam a Win-es telót, de nem sikerült rábeszélnem. Pedig érveltem rendesen, hogy azok mennyire stabilak, stb. Persze munkálkodottt bennem a kisördög hogy így kitudom próbálni testközelből ezt a rendszert. De végül neki is droidos teló lett.
-
embe
nagyúr
Hali!
Boldog - boldogabb új évet kívánok mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Ha már hirdetés. Fenn volt ez a teló hirdetésem. Már jegelve, mert úgy néz ki elkelt az Apródon.
Ha megnézitek a hirdetést, akkor külön felsorolva benne a gyárilag hozzáadott tartozékok, illetve az általam külön megvásárolt extra tartozékok. Ezenkívül fotó és kis videó a telóról és a tartozékokról.
Érdeklődő kérdése: " Írd már le, hogy konkrétan mi van hozzá"Ettől konkrétabban, részletesebben hogyan tudnám leírni b@szki?????
szerk.: Radi: persze válaszoltam a kérdésre.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Vigneau #13213 üzenetére
Na én a kockázatok és mellékhatások elkerülése végett rendeltem egy ilyen átalakítót. Most várom.
-
embe
nagyúr
Hali!
Nincs valakinek feleslegben egy Alpenföhn Wing-Boost Royal Blue Plus 120 -as ventije, amit elcserélne egy Coolink Swif2 1200 -as ventire?
Tudom smiti..... lemaradtam.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Mercutio_ #13121 üzenetére
Smart értékeknél mit érdemes nézni? Úgy általában a megadott értékeket, tekintettel az értékhatárokra?
sephi lehet rámásolom a jelenlegi vinyóm tartalmát, és használom pár napig, hogy hogyan működik. Adattárolásra használom, torrent stb, illetve vannak olyan játékok amik az ssd kímélése és tároló kapacitásának szűkössége miatt arra vannak telepítve.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Mi a véleményetek egy ilyen állapotú Seagate barracuda 1500gb vinyóról?
Az egyik haveré.Esetleg lehet valami kezdeni vele? Vagy az az egy hibás szektor már ott marad és kész.....
Vinyót nem nagyon cserélgettem, ezzel nincs tapasztalatom. De lehet egy barter útján kedvező feltételekkel hozzá tudnék jutni. -
embe
nagyúr
Mindenkinek:
-
embe
nagyúr
válasz F e Z o #12955 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezzel formázni: SD Formatter
-
embe
nagyúr
Hali!
Nem vesztek telót? Van kettő eladó...... -
embe
nagyúr
Hali!
Nincs valakinek elfekvőben egy ilyen kábele? A vga 4 pines venti csatiját alakítja át normál venti csatira. -
embe
nagyúr
válasz robogos10 #12552 üzenetére
A gyereknek egy DELL 775SF van. Abban sem lehet húzni.
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #12483 üzenetére
3 éves elmúlt az a táp. A legrégebbi hardver elem volt a gépben. Meg ahogy egyszer fogalmazott az egyik fórumtárs....mókuskerék.
Az előzőt meg most elviszi egy haver. Legalábbis 1 héttel ezelőtt azt mondta. -
embe
nagyúr
Hali!
Tápkérdésre megoldás született:
Megvettem ezt az FSP Aurum 400-ast. Zsír új volt, a fóliát a dobozról én szedtem le. Gariba kapta a srác szeptemberben, onnan ketyeg a garija.
Megbeszéltem vele a 3 nap PH-s garit is. Személyes találkozóval ment, így hozzá jött még vagy 800 Ft. gázolaj költség.
Tudom hogy ez "csak" 400-as, de a jelenlegi is az, és ez nagyobb hatásfokú. Igaz a Corsair meg 1 12V-os ágra tervezett.... de hátha nem fogtam mellé vele.
Ha meg nem jön be, akkor majd csere... -
embe
nagyúr
válasz F e Z o #12443 üzenetére
Vaterán - Teszveszen??? Miért nem? 8. éve vagyok ott regizve, sok + értékeléssel. Óvatos vagyok ott is. Nem szívtam még. Jobban le van ellenőrizve mint a PH.
Grando: ezek internetes boltok. Pontosabban van itt mindenféle üzlet. Már vásároltam "ott" is, PP átvétellel.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #12394 üzenetére
"szüleim korában" jajajajajajaj ifjú koromban hallgattam a Karthagot. Szerettem..tetszett..tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz F e Z o #12387 üzenetére
Nem tudom most már...így elbizonytalanodtam. Mert szerintem a Te feladási módod a natur feladási mód:
MPL Posta csomag. Alapdíja 2 kg.-ig 1000 Ft., és ez nincs biztosítva.Nem voltam rest leszedtem a posta oldaláról az általános szerződési feltételeket.
Itt a 71. oldalon ír az értéknyilvánításról.
Eszerint neked fizetni kellett volna. De Te csak az alapdíjat fizetted.
De ez csak az én olvasatom, nem vagyok postás.
-
embe
nagyúr
válasz F e Z o #12384 üzenetére
Na ma én is adtam fel egy csomagot. 2,01 kg volt. Értékhatár a 2 kg. volt, mondta ezt még elnézi ezt az 1 dkg.-ot.
De! A feladás MPL üzleti csomagként, 10 eFt. érték feltüntetve - 1490Ft. volt. Mondom a hölgynek, akkor ez érték biztosítva van ugye? Mondja igen, mert 20 eFt. alatt van. Kérdem nem 50eFt. az értékhatár újabban? ( szasanyival is beszéltünk erről nemrég )
Válasz nem, hanem 20 eFt. Mondom az én értelmezésemben 50eFt. Egy olyan táblázatot nézett, amiből én is okoskodni szoktam. Majd tovább mentem: kb. 1 hónapja adtam fel ennyiért egy csomagot ( vga ) azon 35eFt. volt feltüntetve. Itt elbizonytalanodott.....és nem kaptam választ, hogy akkor hogy is van.Én ebből indultam ki:
"MPL Üzleti csomaghoz igénybe vehetô többletszolgáltatások
Értéknyilvánítás 50 000 Ft felett 10 000 Ft-onként"Vagyis alapból ez az üzleti csomag 2kg.-ig és 50eFt. értékhatárig - 2 napos szállítással = 1490Ft.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Mi a tapasztalatotok a tápok meghibásodásával kapcsolatban?
Azért kérdezem, mert szemezgetek egy ideje egy SEASONIC M12 II 520W táppal. Egy fórumozó árulja. 15eFt. lenne, de nincs hozzá gari. Új. Itt nyerte egy játékban. Pontosabban olyan gari, hogy visszaküldeném neki, ő a PH-nak, azok a forgalmazónak, majd vissza ugyanígy. Kicsit körülményes.....de mégsem csak egy próba gari.
Bemerjem vállalni?vigi: ezért izgatja a fantáziám, mivel jókat írtak róla.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #12359 üzenetére
Elemkivétel pár percre.
- egelőztek.
Az én biosomban így néz ki.Hülye dolog: egyszer belefutottam egy olyan user errorba...hogy csak na. Kolléga szólt, hogy nem megy a gép, vagyis nem reagál a billentyűzetre. A gép a padlón volt. Takarítónő jött, odébb tette, majd ezután nem működött. Pedig be volt dugva a billentyűzet. DE NEM!!! A ps csati i volt lazulva. Látszólag be volt dugva, de csak éppen hogy, a boldogsághoz már kevés volt - vagyis az érintkezéshez.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #12357 üzenetére
Biztos a vga hiánya miatt lett halkabb...talán.
Miért eddig hová volt dugva a hátsó venti? Nem biosból volt szabályozva?Ha csinálsz egy bios visszaállítást - load default -, akkor valszeg látni fogod a boot screen-t. De a biosban ezt le lehet tiltani, illetve engedélyezni lehet. Mi a lapod típusa?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #12335 üzenetére
Várni kell egy kicsit. Nem sürgős.
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #12335 üzenetére
Köszi!
Qru: Mivel lehet téged lefizetni?
smiti - akkor én legfeljebb kapok még pár ráncot?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Új hűtő a piacon: CRYORIG
Tetszik. -
embe
nagyúr
[ Módosította: radi8tor ]
-
embe
nagyúr
válasz Vigneau #12162 üzenetére
Igen tudom, ezt írtam is neki rögtön, linkeltem a cikket, mert ezt "cicergést" egy tápos topicban hallottam, és ott találkoztam ezzel a cikkel.
Mint írta tegnapelőtt este játszott vele, de hangos volt a játék nem hallotta. Tegnap nem játszott. Bár gépközelben volt, mert egy pár üzit váltottunk.. Ma meg töltögetett, nem volt gépközelbe, majd amikor hazament utána észrevette a cicergést.
Nem akarok szarakodni, de azt sem akarom, hogy hülyére vegyenek. Főleg úgy, hogy nem tudom mi történt a vga-val a 2 nap alatt. -
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #12137 üzenetére
De-de. Akkor más szerint is ez egy olyan hiba ami nem hiba. Akkor neki is volt olyan másik vga-ja ami cicergett. Nekem sok évvel ezelőtt volt egy GT8600-os, de azt a szoba másik sarkában is hallottam.
-
embe
nagyúr
válasz Speed® #12128 üzenetére
A visszacsere még nem került szóba. Csak most ezt jelezte nekem. Hogy őszinte legyek, most már az is felmerült bennem, hogy nem lett-e esetleg kicsit túltuningolva a srácnál.
De majd meglátom, hogy mit akar. Én már első este írtam, hogy aventije hangosabb mint az én volt karimnak, de ezt elfogadtam.
Most 2 nap múlva kaptam én ezt a visszajelzést, hogy cicereg. Hááátt...
Pedig tegnap is levelezgettünk többször is, mert nem ment fel rendesen az Ati driver - erről -, hogy nála mi volt a tapasztalat stb. .... -
embe
nagyúr
válasz Speed® #12124 üzenetére
"Mondjuk azt megfigyeltem, hogy a vga-nak terhelésnél halk cicergő hangja van" -ezt írta.
Nálam a BF4-el volt használva. Meg használtan benchmarkokat, de nem vlt hangja.
A csere oka egyébként az, hogy ő AMD kártyája jobban passzol az általam pereferált BF4-hez, míg a GTX az általa játszott Rage-hez. Így cseréltünk. -
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #12122 üzenetére
Veri az esküt, hogy 2 nap után most hallotta meg.
-
embe
nagyúr
Üdv!
Cseréltem a vga-mat tegnapelőtt.
Ma írta a srác, hogy a játékkal amivel nézte jobban fút mint az AMD, tehát eddig megfelelő. Majd nemsokára azt írta, hogy cicereg a vga. Írtam, hogy nálam nem cicergett, hisz próbálok minél csendesebb gépet építeni.
Kérdeztem, nem-e ez, azt írta nem, mert eddig nem volt ez a hang.
Felvette a hangot, és elküldte.
Mi a véleményetek.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Na bekerült a gépbe az új szerzemény, egy SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5
Kicsit küzdöttem a driver telepítéssel, de a win újra rakása megoldotta a problémát. -
embe
nagyúr
Hali!
Ebben nem tudtok segíteni?
Egyszerűen nem jelenik meg sehol sem a Catalyst Control Center. Sem jobb egérre nem jön elő, sem a tálcán nincs ott. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Vásárolt már valaki ettől a Zónacomputers-től? Mennyire megbízható, vagy milyen a gari ügyintézése?
Egy használt vga-t ( Sapphire HD7870OC ) szeretnék üzletelni, aminek a garija ide szól. -
embe
nagyúr
válasz Mercutio_ #11841 üzenetére
Nekem a gyerekszobában lévő gép csatlakozik egy TP-LINK TL-WN821N-el.
Itt is van pár fal, meg vagy 10 m. távolság. Jelerősség 5-ös skálán 3. Persze nem mindegy, hogy miről kapja a jelet. nekem egy TP-LINK TL-WR941ND.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #11835 üzenetére
Egy próbálkozás....
Radi: Te hogy csináltad, hogy így illesztetted be a videót?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Korábban "sikert" aratott Van Dame Volvo reklámja...
Tessék a válasz.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Khmmmm.....
Lehúztam X időt a yardon. Iszonyat sok éjszakával. Megfogadtam: ha elmegyek a cégtől, mondjuk nyugdíjba , éjszaka nem fogok dolgozni, és főleg nem biztonsági őrködök.
Lehet találgatni.... de megsúgom. Egy nonstop kajázóban dolgozok....őrként....csak éjszaka. -
embe
nagyúr
Hali!
Ebben nem tudnátok segíteni, akinek esetleg MSI lapja van/volt? Megjött az új lapom, de a bios beállítással még bajlódok. Nem raktam újra a W7-et, ha vacakol, akkor majd megteszem.
Köszi előre is! -
embe
nagyúr
Hali!
Holnap jön meg az új lapom: MSI Z77A-G45
A driverek között van ez a pár Intel Rapid Storage Technology xxxxxxxx driver.Ezek közül melyiket kell nekem telepíteni?
Környezet: W7 Ultimate 64
SAMSUNG830- 128GB-SSD # WD5000AAKS #Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- Asztalos klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box