- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az USA már nem akarja kiszedni a Google alól az AI-befektetéseit
- Milyen routert?
- Windows 10
- Microsoft Excel topic
- Reklámblokkolók topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Az összes helyre eddig autópálya használata nélkül mentünk - kivéve azt az egy M5-ös tévedésem, illetve mikor az M6-osra tereltek a 6-os felújítása miatt. Egyáltalán nincs kedvünk a szalagkorlátokban gyönyörködni a táj helyett. Az alsóbb utakon meg jókat lehet kanyarogni, nézelődni.
-
Vigneau
félisten
Ez a szerencsénk. Egyébként jó kis út, már bánom, hogy eddig nem használtam. 2003 óta megszokásból megyek át Kecsón, ha a Balcsira megyek Cegléd felől Solt irányába. Egyszer akartam délről kerülni, addigra már az M5 nyugati elkerülő nem volt ingyenes szakasz, kaptam is egy 15k-s emlékeztetőt a NUSZ-tól.
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #38758 üzenetére
Az első verzió jött be. Hogy milyen kellemes a forgalom az északi 445 felé. Komolyan mondom, nagyon jó volt erre menni. Egyedül egy Super Traffipax van az 5-ösön útközben. Viszont végig visz az út az Auchantól a Metro környékéig. A köztes körforgalmak pedig élvezetesek.
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #38768 üzenetére
A zsákutcákba maga az útépítés vitt bele, nem a Waze, szerencsére. Mindig próbáltam volna párhuzamosan menni, majd visszacsatolni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszan folynak a munkálatok.
Még jó, hogy 23 év kimaradt. Tök hülye vagyok hozzá, németül pedig nem beszélek. Max ahhoz értek, miként nyaggassam a jónépet.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Na jó...
KROK:
El tudom képzelni.Apropó, kecskemétiek. Jól tudom, hogy az Északi elkerülő 445-ös út ingyenes a személygépkocsik számára?
Arra gondoltam, hogy visszafelé arra kerülném el az Izsáki úti káoszt. Az 52-esen be az Auchan körforgalomig, onnan a sima 5-ösig, majd irány Északnak, aztán a 445-ösön Keletnek, végül a Metro-nál a 441-esre Nagykőrösnek.
Amennyiben nem jó ötlet, akkor az 5-ösön bemegyek a Belváros (Temető) felé, majd a Shell-nél dobok egy balost a 441-es (Cegléd) irányába.
-
Vigneau
félisten
válasz
KROK640 #38702 üzenetére
Igen, ez már régi vágyam volt. Ugyanez lesz majd az FX507ZE-nél is.
Amennyiben 256GB-s az SSD, akkor 2/5 és 3/5 arányban osztom el. Ha 512GB-s, akkor 2/5, 3/5 és 5/10. Amikor pedig 2TB-s, akkor 1/20, 3/20, 6/20 és 10/20. 1TB-s SSD-m még nem volt eddig. Közel 100GB-t kap a rendszer mindig.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
KROK640 #38688 üzenetére
Akkor kivárok majd egy használt ASUS RTX 4070 DUAL-ra, ha addig nem változna a dolog AMD vonalon.
Igen, erre háklis vagyok. Végül megcsináltam Windows telepítő pendrive-val. Amúgy is rinyált, hogy nem volt MSR partíció, azért meg minden GPT meghajtó kiált. Most újra másolom a filmeket, sorozatokat.
-
Vigneau
félisten
válasz
KROK640 #38682 üzenetére
Max az energiahatékonysága miatt érdekelt volna.
Bizony, itt is van, nincs okom panaszra. De arra még nem jöttem rá, hogy az AOMEI Partition Assistant-tal miként lehet nagyon finoman beállítani a partícióméreteket, mint pl. a Windows telepítőben. Mert most a két meghajtó mérete között 4GB a difi és zavar.
-
Vigneau
félisten
válasz
KROK640 #38661 üzenetére
A lábam kialakítása miatt muszáj valami futócipőt használnom.
HDD: egyelőre ilyen árakon láttam őket. Viszont meg kell néznem, hogy a rack miatt is mekkora vastagságig mehetek el. Egy biztos, az SSD kényelmesebb lesz és szvsz afelé is fogok tendálni. Már csak az a kérdés, hogy 2 vagy 4TB.
-
Vigneau
félisten
Van közöttetek kékvérű futóbolond, vagy külső kényszerből futásra kárhoztatott és emiatt csak jobb futócipőket használó alkat? Olyan forrást keresek, ahonnét olcsón lehetne Saucony futócipőt venni.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Ennyit már megért, hogy feldobtam a témát, mert megjelentél.
Alzáról eddig még nem rendeltem. Próbálom jó szokásom szerint a felmerülő költségeim csökkenteni. Szerintem még akkor kivárok, vagy helyben itt van ez, de sok mindent még nem találtam róla.
-
Vigneau
félisten
Jól tudom, hogy nem egy csúcs szuper SSD, de szimplán adattárolásra keresnék a meglévő 2TB-s rendszermeghajtó 860 EVO-m mellé egy olcsó társat.
-
Vigneau
félisten
Félreértés ne essék, most csend honol, mert annyira le van szabályozva a VGA, hogy játék alatt is okés. No de azért ne így legyen már halk, hanem a gyári beállításon is.
Mellesleg Time Spy alatt ugyanazt hozza UV-val, manuális ventiprofillal, mint gyári beállításon. Csak azért ennek nem így kellene lennie normál esetben.
Az RX 6600-at viszont ennyire nem tudtam még megszelidíteni, de sikerült úgy visszafogni, hogy teljesen néma és 75W-tal beéri.
-
Vigneau
félisten
válasz
KROK640 #38565 üzenetére
Nálam is ha eljön a csere ideje, az Asszony gépében az RX 6600-at váltja majd a csöpp méretű RTX 3060 Ti, alaposan alulfeszelve. Megcélzom majd a 800mV környékét. Természetesen én is legalább 12GB-s (16GB-s) VGA-t keresek majd max 24-25cm-es maximális hosszban - csak néha szoktam elméleti síkon elkalandozni a 8GB-sek felé.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
eszakas #38543 üzenetére
Igen, sajnos már nem kapott már szinkront. Annyira sikeres volt, hogy további évad sem lett már belőle.
Amiket animációban le tudtam szedni a fent említett portálon:
- Lázadók (teljes),
- Ellenállás (1. évad),
- Jedihistóriák (1. évad),
- Klónok háborúja (teljes),
- Rossz Osztag (2 évad).Ahol megtaláltam a 2. évadot, ott csak 14 rész van fent, ráadásul a Video DownloadHelper nem képes leszedni.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #38539 üzenetére
A link lehet bármi.
Pl. nekem a kedvencem a sorozatok.us. Ott viszont nincs fent a második évad. Ellenben a SpongyaBob 8 évada megvan.
-
Vigneau
félisten
A Star Wars - Ellenállás teljes második évadához tud valamelyikőtök esetleg linket? Egyszerűen sehol sem találok normális forrást, nCore-on meg nem vagyok fent...
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #38529 üzenetére
Én csak a 2000-es évit. De azt nagyon...
Mellesleg itt az új kísértésem...
-
Vigneau
félisten
Ennek ellenére próbálnék más gondjaira is kellő figyelmet fordítani. Még akkor is, ha a magam fajta pszichopaták állítólag erre képtelenek.
Közben átvettem a kocsit is már. Jól tippeltem, NordGlass lett belőle. Otthon vettem csak észre, a baloldali kart egy fokozattal kell majd feljebb emelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest