Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Mivel ezen a fantasztikus fórumon nem lehet törölni a már létrehozott szöveget és teljesen kitörölt szerkesztett posztot meg nem fogad el. Ennyire futotta éppen, miután eszembe jutott, hogy nem akartam igazából hozzászólni. És hirtelen azt nyomtam le, hogy még a szerkesztési időbe beleférjen. Egy admin jöhetne ezt az utolsó párat törölni.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Erre valaki? Nem találom a manifest.mpd-t. Fontos volna.
Szeretnék egy próbát tenni a Szélhámos plébános második évadának 8. részével. Ha egyszerűbb volna magyarázat helyett csak a linket megadni, az is jó.A Firefox és az Edge meg egyenesen használhatatlan, be sem jön rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
OBS Studio, az rögzít mindent, amit szeretnél. Esetleg ha nem böngészőből akarod felvenni, akkor meg ott a Kodi és az alá van plugin az RTL Most-hoz, amivel ott le tudod játszani a tartalmakat. Én egyszer HBO Go-val próbáltam, nem lett olyan rossz. Viszont arra figyelj, hogy ha ilyent akarsz csinálni, akkor minden szoftveres hangjavítást kapcsolj ki a gépen, mert a fix hangot veszi fel, ami úgy nem lesz ugyanaz, mint az eredeti, ha ezek be vannak kapcsolva.
-
Inhouse
őstag
Ami biztosan működik hangra; a már emlegetett Audacity, ami tud közvetlenül digitális jelfolyamot rögzíteni, van ilyen bemenete. Ami szól, az lesz benne, egy fokkal jobb, mint az analóg hangot rögzíteni. Arra vigyázni kell, hogy közben ne legyen hangja másnak.
Üdv Inhouse
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest