- Milyen NAS-t vegyek?
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunVideo90
újonc
"Mi lett ezzel az RTL-es Discord csatornával végül is? Átverés volt vagy én léptem ki a szerverről mert nem látom."
Végül úgy döntött a zárt csoport, hogy ne legyen. Amúgy sem volt rá igény és biztonsági kockázat is volt. Akiknek nagyon kellett a program, azok megszerezték. Megbízható, kedves, jófej csapat jött össze. A népszerűbb műsorok meg úgyis letölthetőek torrentről.
-
lkristóf
senior tag
Valami informatikus lefejlesztette a scriptet amivel le lehetett tölteni az új drm védett tartalmakat. Ezt meg lehetett vásárolni 7-10 ezer Ft-ért, már nem tudom, ezt egy kisebb csoport összedobta, használták, majd talán volt még1 csoport akik megvették. Aztán átalakult a discord, hogy linkenként 100 Ft-ért letöltik neked amit feltöltenek valahova ahonnan x napig van lehetőséged letölteni. Gondolom nem jött be aztán szó nélkül törölték. Aztán szerintem most használják csak azok akiknek megvan a script.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest