- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny194
aktív tag
Vettem egy Pioneer S9 (MS9BN) fejhallgatót, ami elvileg kb. az MS7BT típus ANC verziója. Itt a fórumon nem olvastam róla, úgyhogy gondoltam beszámolok eddig milyen vele a tapasztalatom. Előre leszögezem hogy nem vagyok audiophile és nincs sok tapasztalatom fejhallgatók összehasonlításában se.
Ami miatt ajánlották és végül megvettem. Kategórián belül kiváló hangminőség, kiegyenlített karakter, ANC, 27 órás akku, mindez Amazonról 45k-ért. Külföldi fórumok mélyén találtam róla ajánlást, amúgy nem sok helyen lehet olvasni róla, de eléggé best buy-nak tűnt.
Kényelem, kialakítás: Nagyon kényelmes viselni, akár órákon keresztül. Nem nyomja a fület, nem szorít túlságosan. Ami hátránya hogy nem forgatható két oldala és nem is összecsukható, így hordozni nehezebb. Gombok az oldalán viszonylag jól elkülöníthetőek, használhatóak.
Hang: Saját megítélésem szerint kiváló hangja van. Előtte egy M50Xbt-t próbáltam, illetve egy AKG K551-em van, azoknak a szintjét simán hozza. Kiegyenlített a karaktere, szépen hangzik minden tartomány, basszus sincs elnyomva, de nem is túl erős. Az én igényeimnek tökéletesen megfelel.
Technikai paraméterekben elég sok mindent raktak bele, van aptx HD, multipoint bluetooth, NFC-s párosítás, vezetékkel hi-res audio, illetve van ANC is. Ez utóbbi elvileg nem anniyra jó mint mondjuk egy Sony XM3-é, de használható. Összehasonlítási alapom nincs, de én is azt tapasztaltam hogy tompít, de nem szűr ki minden háttérzajt. Van viszont ambient awareness mode, amit bekapcsolva a háttérzajt pont hogy átengedi, irodában hasznos lehet.
Összességében maximálisan meg vagyok vele elégedve, főleg ilyen áron nekem nagyon megérte.
[ Szerkesztve ]
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Johnny194
aktív tag
-
Johnny194
aktív tag
válasz pulutodurumo #5531 üzenetére
Köszi akkor lehet lecserélem rá, máshol is írják hogy jó a hangja és ár-érték aránya. Ha jól látom ez 40k-ba kerül csak, kb. 80e-t szánnék rá max, van ennyiért jobb választás?
-
Johnny194
aktív tag
válasz pulutodurumo #5528 üzenetére
Köszi a tippet, ránézek a Pioneerra. Hangminőségben milyen az M50x-hez képest?
-
Johnny194
aktív tag
válasz RedCactus #5502 üzenetére
Nem tudtam hol kipróbálni, így tesztek alapján végül megrendeltem az m50xBT-t. Minőségre, kialakításra nagyon rendben van, viszont a basszus túlságosan erős nekem a stílusokhoz amiket hallgatok (folk, bluegrass, akkusztikus-énekes). Így gondolkodom azon hogy becserélném másra.
Kábel nem fontos, mert minőségben nem annyival jobb mint a K551-em, inkább költök arra hogy rendbehozzam. Hangminőségben viszont nem adnék lejjebb, inkább ráfizetek, vagy ha nincs más akkor hozzászokom az m50x basszusához.
Tudtok mást ajánlani akár valamivel drágábban aminek kiegyenlítettebb a hangja?
-
Johnny194
aktív tag
válasz csendes #5488 üzenetére
Köszi szépen! 80e-ig ezek szerint nincs jobb választás? Mi lenne az eggyel fentebbi kategória?
Az hogy vezetékkel nem szól jól azt jelenti hogy gépen is megéri BT-vel használni?
Az a baj hogy kettőt (vezetékes és bt) nem szeretnék venni, most egy AKG K551-em van ami már eléggé esik szétHogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Johnny194
aktív tag
Sziasztok!
Circulaural fejhallgatót vennék 80e-ig. Főleg androiddal bluetooth-on keresztül hallgatnám, de használnám Windows 10-hez is, lehetőleg vezetékkel (Logilink UA0211 DAC/AMP). Elsősorban zenére, de használnám ritkábban filmezésre is.
Mit ajánlanátok ebben az árkategóriában? Köszi előre is a segítséget!Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest