Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• turbuczn

tag

Sziasztok,

már több, mint egy éve használok egy Sony wh-1000xm4 fejhallgatót.
    Nálam ez a füles multifunkcionális, mobilról, tabletről, windows gépről zenét hallgatok, de munkahelyen teams-es megbeszéléseket is ezen keresztül bonyolítom.

Amióta Windows 11-re frissültek a gépeim, probléma adódott a konferenciabeszélgetések során, nem hallanak jól, darabos az én hangom, miközben nálam semmi probléma.
    Ezen kívül néha a YouTube videók hangjai megszakadnak, szintén Windows 11-ben.
    A problémára a google több fórumot is felajánlott, ahol azt olvastam ez valamiféle Windows 11 probléma, vagy lehetséges driver probléma.

Ezekből az egyik félig-meddig segített, ugyanis a Sony munkatársai azt írják, hogy a 1000XM4 és 1000XM5 fülesekkel csak Handsfree hangeszközzel lehetséges a konferenciabeszélgetés, és a Windows 11-ben alapból ez a lehetőség már nincs benne, Windows 10-ben még ott volt.
    A másik fórumon volt egy kis ügyeskedés, ahol ezt a Handsfree hangeszközt elő lehet varázsolni, egy darabig, aztán újra eltűnik, de így, ha megfelelően felkészülök egy megbeszélésre már jól hallanak.

A YouTube videó hangjának megszakadása viszont nem javult meg, sajnos random időközönként eltűnik a hang, és ha újracsatlakozom, akkor újra van. Nem a Bluetooth hibája, csatlakozva marad a füles, irányítani is tudom a lejátszót dupla koppintással.

Találkozott már más is ezzel a problémával? Elég gyakori ez a két füles, hátha vagyunk még páran, akik keressük a megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák