Új hozzászólás Aktív témák

• Narxis

nagyúr

Na sikerült a mozdonyvezető teszt pedig eléggé úgy éreztem, hogy én ehhez hülye vagyok. Matek-fizika kérdések előre megadott 3 válasszal és egy szövegértős feladat ami a jelzési utasításból és forgalmi utasításból volt kivágva. Nagyjából általános-középiskola szint bár nem véletlen volt korábban műszaki végzettséghez kötve szerintem.

Elbeszélgetés nekem rövid volt, igazából el is bizonytalanított amit láttak is rajtam. Én azért jelentkeztem mert railjet-et vezetett a Fanni a youtube videóban. :D Itt meg közölték, hogy sziliket és uzsgyikat kell vezetni és ne is álmodozzak railjet-ekről. Tudtam, hogy ezek régi mozdonyok de nem tudom milyenek belülről, hát most rákerestem...szerintem ilyenen dolgozni arra jó, hogy ne legyen veseköved mert kirázza belőled folyamatosan. Majd hívni fognak azt mondták mindenkinek, nem tudom mit mondjak ha hívnak, lehet bevállalom az orvosit legalább kivizsgálnak tetőtől-talpig meg addig is több időm van dönteni, de azért rendesen lelomboztak. Szerintem aki nem vonatmániás annak nagyon nehéz lesz a képzés és az, hogy utána ledolgozza a kötelező 5 évet a MÁV-nál.

Új hozzászólás Aktív témák