- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na sikerült a mozdonyvezető teszt pedig eléggé úgy éreztem, hogy én ehhez hülye vagyok. Matek-fizika kérdések előre megadott 3 válasszal és egy szövegértős feladat ami a jelzési utasításból és forgalmi utasításból volt kivágva. Nagyjából általános-középiskola szint bár nem véletlen volt korábban műszaki végzettséghez kötve szerintem.
Elbeszélgetés nekem rövid volt, igazából el is bizonytalanított amit láttak is rajtam. Én azért jelentkeztem mert railjet-et vezetett a Fanni a youtube videóban.
Itt meg közölték, hogy sziliket és uzsgyikat kell vezetni és ne is álmodozzak railjet-ekről. Tudtam, hogy ezek régi mozdonyok de nem tudom milyenek belülről, hát most rákerestem...szerintem ilyenen dolgozni arra jó, hogy ne legyen veseköved mert kirázza belőled folyamatosan. Majd hívni fognak azt mondták mindenkinek, nem tudom mit mondjak ha hívnak, lehet bevállalom az orvosit legalább kivizsgálnak tetőtől-talpig meg addig is több időm van dönteni, de azért rendesen lelomboztak. Szerintem aki nem vonatmániás annak nagyon nehéz lesz a képzés és az, hogy utána ledolgozza a kötelező 5 évet a MÁV-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest