Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
-
Flame_
tag
Én egy szóval nem mondtam, hogy nem az. Pusztán csak nem indítok egészpályás letámadást egy vallás topikban. Én még a megértés időszakában vagyok.
A görög istenek kalandjait is leírták, és voltak (talán vannak is) akik hisznek bennük. Ez van.
Igen, ismerem a harcos kreacionistákat. Sajnos vagy nem (még nem döntöttem el ) nem kell bemutatnod őket. Nem hogy vannak, hanem egyes államokban az USA-n belül komoly lobbierővel és esetenként többséggel rendelkeznek. Pont egy olyan országban, ami a tudomány gyümölcseinek talán a legtöbbet köszönheti a történelem során. Irónikus, nem?
Konkrétan volt szerencsém elsőkezi beszámolókat hallgatni róluk valamelyik Szkeptikus Konferencián. Igazából ott nem értettem hogy kerülnek elő, de mindegy, értékes infó volt.Bevallom én sosem értem a "vallás vs. tudomány" vitákat. A vallásoknak egymással kéne vitatkozniuk. Az egyik szerint a hold egy nagy sajt, a másik szerint egy félbetört kókuszdió, amit a krokodil ütött fel a farkával, a harmadik szerint... stb. Szerintem meg nézzük meg micsoda. Ez egy merőben más sík, mint a mindenre kész és meglepően egyszerű válaszok, amikből azonban a világon semmi nem következik önmagukban. Csak mivel az emberiségnek valaha ez volt mindene, ezért sokmindent felfűzött rá (kultúra, morál). Marha fontos dolgok, és... nos igazából min is vitatkozok én valakivel, aki szerint mondjuk Jézus jó volt, és követendő példa, erkölcsi útmutatás? Hát azzal semmiben. Szerintem is így van.
A kreacionisták meg az "intelligens dizájn" zelótái egy tök másik kérdés. És én nem nevetném ki őket. Félek tőlük. Ez egyszerűen barbárság.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest