Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
válasz
MageRG #25128 üzenetére
Értem.
Akkor hadd mondjam így: nincs problémám egyik másik vallással sem, csakis a Jehova Tanúi vallással, mert azzal volt dolgom. Én is úgy érzem, hogy szerencsésebb lettem volna, ha Katolikusként kezdem megismerni Istent és Jézust, mert lehet, hogy nem itt tartanék a hit kérdésében.
Ennek ellenére nem gondolom azt, hogy rossz végkövetkeztetésre jutottam, akkor sem, ha jó lenne hinni és könnyebb lenne, ha magasztosabb értelmet látnék az életben. Jó kapcsolatot Istennel, vagy például egy halál utáni életet.
Jehova Tanúival kapcsolatban pedig ködösek az elképzelések, ezért ebben tudok segíteni másoknak.
De való igaz, másokat nem kellene ekézni a hitük miatt, bár remélem ezt nem is tettem, csak kifejtettem az álláspontom. Mindenesetre lehet, hogy jobban kell figyeljek arra, hogy ne sértsek meg másokat a vallásos meggyőződésükben (remélem eddig nem volt rá példa. Nehéz úgy az evolúció mellett érvelni, hogy ne sértsem a vallásos érzületű egyéneket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- The First Berserker: Khazan
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest