Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz Naturalist #18427 üzenetére

    Örülök, hogy az ateisták nem akarnak semmit :)
    Maga a keresztyénség se függ az evolúció elmélettől, de mint ebben a világban létező vallás reagál a benne folyó dolgokra. De ahogy te is látod itt a hozzászólásokat valakiknek csak ez marad mint érv a keresztyénség ellen.

    MageRG
    Ha szerinted is kevés a fosszília és egyéb más bizonyítékok, akkor miért kell úgy kezelni mint tény?

    Olvass utána. Nem titkos dolgokról beszéltem amiért fejvesztés jár ha utána olvasol. Nagyon sok infó elérhető a mutációkról, szuper rezisztens bacitörzsekről. Talán még te is linkeltél egy oldalt.
    [link]
    Ha végig olvasod láthatod, hogy a rezisztencia kialakulására semmi újra nincs szükség, már a meglévő fehérjék, gének, életfolyamatok módosulnak. Sajnálom, hogy a tények helyett megint eljutottunk a hülyének nézés szintjéig... :(

    A fajok kihalása, egy-egy niche különböző fajok általi betöltése nem tudom, hogy jön ahhoz, hogy az evolúciót mint új fajok és az élet létrehozójának tekintsük?

    D1rect
    Hasonló szintű videókat, honlapokat a másik oldalról is találsz (ide is volt már belinkelve olyan ateista honlap ami a Bibliát próbálta lejáratni eléggé esetlen módon). De ahogy evolúciós témáról is van igényes felvetés a másik oldalról is vannak normális megmozdulások. De jogos a felvetésed, a kreacionisták, ID-sek nagyon le tudják járatni magukat és ennek legtöbbször az az oka, hogy a lelkesedés mögött nem áll megfelelő tudományos ismeretek, és fogalmakat kevernek. De van néhány jó szakember és nyilván nekünk is fontos szerepünk van benne, hogy állunk a dolgokhoz, le akarunk nyomni dolgokat az emberek torkán vagy normálisan és tisztelettel érvelünk, tájékozódunk, kutatunk. Erre példa ez a könyv is [link]

    [ Szerkesztve ]

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák