Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Hálózati / IP kamera
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz jacint78 #18625 üzenetére
Jó tudni, hogy ilyen is lehet. Ez a tápban azért remélem nem okoz kárt rövid távon (sem)...
Ma csinálta először és egyáltalán nem volt folyamatos a cicergés, ami szintén furcsa volt. Aida FPU stresszteszt óta egyáltalán nem jött elő./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
válasz Smktrooper #18621 üzenetére
Semmi hangot nem hallottam sem teszt közben sem egész délutáni használat alatt.
Fogalmam sincs mitől lehetett.
Egyébként kösz a tippet![ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Elég idegesítő, úgy fél órája elkezdett ciceregni a gép. Gondoltam, hogy nem egerek költöztek bele így közelebbről is hallgatóztam. Különböző időközönként rövidebb-hosszabb ideig a táp felől (FSP Raider 550) érkezik a nemkívánatos hang. Konfig az adatlapomon. Netezés közben érkezett a hang kábé 2 órával a bekapcs után történt mindez, közben nem volt terhelve a gép...
Most miközben leírtam úgy tűnik abbahagyta... Egyenlőre. Előtte még nem produkált ilyet soha.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Üdv!
Ma bekukkantottam a gépházba, hallgatóztam kicsit. Jó ideje fura zajokat hallani a gépből - leginkább indítás után, de működés közben is előfordul -, először arra gyanakodtam, hogy valamelyik merevlemez parkol sűrűbben, vagy terhelésnél jobban dolgozik és azért. Vagy valamelyik program fut a háttérben (spybot, malware, ...) és az dolgoztatja a lemezeket.
Bár lehet, hogy megcsalt az akusztika, de bánatomra úgy vettem észre, hogy a gép " hátuljából érkeznek a fura zörejek, miután levettem az oldalpanelt. Zárt gépház mellett előröl érkeznek a hangok. Tudom, hogy nincsenek ilyen hangutánzó szavak, de a legjobb szavak a hallott zörejekre a: ketyereg és a motyorog. Adhat ki egy táp hangot? Mert ha nem a HDD-k, akkor a VGA és a táp marad hibaforrásnak. A gépház hűtőventilátorok egyenletesen járnak, egyik sem csapágyas, vagy hasonló.
Van valakinek ötlete?
Esetleg úgy ki lehetne zárni végleg a HDD-ket, hogy egyesével lekötöm indítás előtt és úgy is meghallgatom? Vagy valamilyen HDS tesztet futtatok rajtuk egyesével és hátha ez leterheli annyira, hogy zörejeket produkáljon és ez alapján be lehessen azonosítani?
Nagyon nem örülnék semmilyen hibának, perpill a táphibának legkevésbé, mert nincs pót./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest