Hirdetés
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
veterán
válasz stevve #132214 üzenetére
Meanwhile...
Router reset nem oldotta meg, most megnézem, hogy külön SSID-t kapjon a két külön frekvencia, bár eddig működött és nem akartam ezzel szöszölni. 1 eszköz van kábelen, a többi wifin.
Esetleg még tudok mögé tenni saját routert, bár az idő, mert kérnem kell egyet és setup.
Mindenesetre, nagyon fura probléma, mert van, hogy 10 percenként megcsinálja, aztán órákig semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kabelmania27 #132210 üzenetére
Köszönöm, reggel írok. Általában az értékek 38-39 körül szoktak lenni, a típust megnézem reggel.
-
veterán
Sziasztok!
Annak lehet köze a modemhez, szolgáltatóhoz, hogy pár napja nap közben többször is elmegy a net olyan fél percre, minden connection interrupted hibát dob, majd, mintha mi sem történt volna, megy tovább minden. Egy csomó clientDisassociated státusz van a logban. Olyan, mintha levenné, majd újraregisztrálná az eszközt valami.
Csak a szolgáltatós routert használom, azt is alapbeállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kabelmania27 #124047 üzenetére
Okés, köszönöm szépen!
-
veterán
Sziasztok!
Olyat lehet, hoogy egy már meglévő előfizető alá egy második címre is vezetékes netet és tévét előfizetni? Hiába teszem a kosárba, szürke és inaktív a megrendelés gomb.
Köszönöm!
-
veterán
Használhatatlanul lassú a Vodafone weboldala. Ez szándékos, hogy telefonáljak vagy mi? A webshop konkrétan használhatatlan.
-
veterán
válasz kabelmania27 #106496 üzenetére
Szia! Bocsi a késői válaszért. Már másik lakásban vagyok azóta, de reggel lefotózom az osztót. 2 hónapja lett bekötve.
-
veterán
Sziasztok!
Az általános, hogy minden reggel ki kell húzni pár percre a tv boxot, mert nem adja be a csatornákat és persze ilyenkor újra megkeresi az összeset és angolra váltja a hangsáv és a menü nyelvét is? Pár napja frissített, azóta ezt csinálja.
-
veterán
válasz kabelmania27 #82877 üzenetére
[kép] tegnap szóltak, hogy csak a másik oldala lett lefotózva. :)
-
veterán
-
-
veterán
Sziasztok!
kb. 2 hete elég jelentős lassulást tapasztalok letöltésben. Connect boxom van, összesen 6-7 eszköz van a hálózaton, de igazán 2 telefon és 2 laptop van használva - mind wifin. Bufferbloatra gyanakodtam és valóban, a dslreport szerint is F. A MAC OS laptop Intel wifivel még úgy, ahogy kezeli, de a Killer wifi nevéhez hűen letérdel egy-egy nagyobb letöltésnél.
Csatoltam a pingplotterrel mért eredményt, az első ugrási pontnál nagy a ping és a packet loss és a sima netspeed + ping is megbukik, amint elindul a teszt - jönnek is a 2-5000 ms delayek.
Elég régen lett kábelezve, telepítve, olyan 4 éve, de az elosztókat megmozgattam, nem változott semmi. Érdemes szerelőt hívni vagy inkább keresgéljek új routert?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez azért már nevetséges, ami az online felülettel történik. Ennyi leállás már hatalmas amatőrség. Gondolom, visszatér, mire lejár a black friday akciójuk.Csak online akciót indítani és bedönteni az oldalt eleve nem szerencsés, de hogy egy szerencsétlen elnézést üzenet sncs, ez gáz. Ennyit az ügyfélközpontúságról.
Aktív témák
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest