Hirdetés
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- XPEnology
- ASUS routerek
- Microsoft Excel topic
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- Synology NAS
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ballazol
senior tag
válasz kabelmania27 #128005 üzenetére
ezt is megjegyzem!
köszi!
az ipv6-ot letiltottam előbb a win-ben
kikapcsoltam a hálózati adapternél az eszközt leállíthatja energiatakarékosság céljából fülecskét
meg dns-szervernek beállítottam a google általános címét
ilyen akadozgatások már feltűntek (előző albérletemben is tv-adások közben pár másodpercre, néha napi szinten, néha csak párnaponta - bár nem tévéztem gyakran)
ezeket jó lenne minél inkább visszaszorítanijelenleg a DIGI online-on nézek sportot általában - ott is előfordult egyszer az imént - mintha kihúznád pár mp-re a monitorból a kábelt...
gondolom, ilyesmire gondolsz az oldalbetöltéseknél is
wi-fit nem piszkáltam egyelőre, sőt, előbb kikapcsoltam, felfedeztem egy gombot rá a modem elején, ahol a LED-ek vannak(van flottás netem, azzal TINDER-ezem lefekvés előtt, ha már nem bírom a PC-nél ülést )
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest