Új hozzászólás Aktív témák

  • mlinus

    őstag

    válasz fsdb #70257 üzenetére

    jól ismerem a pumás hibákat, még anno amikor bevezették az 500-as netet 2014 végén, én voltam az első ügyfelek egyike. Akkor Hitront kaptam (amit az üzleti előfizetésekhez jár általában) és eleinte rengeteg probléma volt, sokat is beszéltem technikusokkal, akik értettek is hozzá.
    Elég sokat javult a helyzet azóta- eleinte elképesztő lassúak voltak az oldal betöltések, rengeteget ingadozott a sebesség, a ping is gyatra volt - de tény, hogy teljesen sose lesz megoldva, mivel hardveres hibáról van szó.
    Viszont én összeségében abszolút elégedett voltam, egészen mostanáig.

    Pár hete jött egy firmware update ami szerintem az ingadozó pinget javította ki (persze, ez csak az icmp-re vonatkozik, az udp/tcp ugyanúgy ingadozik, ergo csak kamu az egész hogy nehezebb legyen észrevenni hogy nincs minden rendben) viszont "cserébe" azóta elkezdett újraindulni, és azóta vannak illegal packet bejegyzséek a logban, egészen addig egy se volt.

    Tényleg úgy tűnik hogy egy sima weboldal vagy stream megnyitása véletlenszerűen kiakasztja a modemet, és újraindul tőle.

    Szerintem ki lehet tőlük harcolni egy másfajta modemet ha eléggé rámenős vagy, de akkor bukod az 500 megabitet, illetve a 8+ csatornát, ami azért már 240 megánál is jól jön csúcsidőben.

Új hozzászólás Aktív témák