-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
drugbaron1 #6319 üzenetére
cserélni fogják szerintem és nem kis adminisztrációs díjat számolnak fel. Én egy hónapig használtam FP50-et és váltottam FP120ra.
-
club1
veterán
válasz
drugbaron1 #6317 üzenetére
És még lesz adminisztrációs díj is, mert itt lesz modemcsere is.
-
club1
veterán
válasz
drugbaron1 #6315 üzenetére
Az akciós ár 1 év huseggel értendő, azaz ujraindul a husegido.
-
drugbaron1
tag
Lenne egy gyors kérdésem! Van egy FP 25 előfizetésem (csak net van) amit Szeptemberben kötöttek be 1 év hűséggel (3250 Ft/hó), ezt szeretném módosítani FB 50-re és az a kérdésem, hogy ha megrendelem akkor megkaphatom 4580 Ft/hó összegért és hogy újból elindul az 1 év hűség (remélem nem) ? ugyanakkor a webes rendelés esetén, csak színplán ki kell választani a FB 50 és kész? előre is köszönöm a segítséget nektek!
-
willz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6308 üzenetére
Sikerült beállítani.Valóban kiírja a router, csak nem ott ahol én kerestem.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kabelmania27 #6310 üzenetére
Nincs osztó illetve van, de csak net van, nincs TV.
Osztó amiatt van, mert a kültéri fekete kábelről átvált a kábelezés beltéri fehér kábelre (gondolom
).
Na kicsit belekavarodtam, a lényeg, hogy megnézem
Egyébként sebességgel nem volt gondom 60/5 amikor nézegettem megvolt mindig. Még a korai Fiber 60 csomagom van
-
upc on-line
tag
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kabelmania27 #6301 üzenetére
Ma hívtak telefonon, hogy valóban él a hiba, mivel nem tudtak kapcsolódni ők sem a modemhez. Mily meglepő....
Aztán gyorsan egyeztettünk egy holnap 12...16 közötti időpontot amikor is egy szerelő látogatást tesz majd a helyszínen.
Egész gyorsan reagáltak, ez jó pont.
-
Aham, így már egy kicsit más a helyzet!
Alapértelmezetten egyébként a LAN hálózaton a router a DNS szerver, vagyis annak IP címét - pl. 192.168.1.1 - kell megadni a klienseknek, de gyorsabb lehet a hálózatod, ha a fentebbi közvetlen külső címeket használod, mert így egy lépéssel kevesebb az IP címek lekérdezése!
Mellesleg ha véletlenül a router tényleg nem írná ki ezt az infót - amit én is kizártnak tartok - akkor átdugod a netkábelt közvetlenül a gépbe, dinamikus IP-vel, vagyis közvetlenül csatlakozol a netre router nélkül, és megnézed, hogy az milyen IP beállításokat kapott...?!
Milyen routered van?
-
willz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #6306 üzenetére
A második verzió!
Az otthoni LAN hálózaton szertnék a router mögött fix IP-t használni.Viszont így ugye csak akkor van internet is a gépeken, ha a kapcsolat tulajdonságainál kézzel beírom a DNS szervereket.
Köszi az infót!Ha hazaértem megnézem, de nem rémlik, hogy nekem kiírná a router a címet.. -
Az aktív WAN kapcsolat tulajdonságainál...
Az utóbbi kettő a UPC-s DNS!
De szerintem Ti félreértettétek egymást az ügyfélszolgálattal, vagy én értelek félre! Ugyanis ha DHCP-s kapcsolatod van, akkor nem használhatsz fix IP címet, ez a szolgáltatás valóban mindenhol fizetős! Dinamikus IP cím mellé ugyan beállíthatsz statikus DNS szervert, de ennek mi értelme van, ha az ráadásul az alapértelmezett? Szerintem csak a DNS szerverek címének kiadása nem került volna pénzbe, gyanítom, hogy ez alatt a fix IP címet értette az ügyfélszolgálat! Vagy Te esetleg egy router mögött szeretnél fix LAN IP címeket használni? Vagy mi a pontos felállás akkor?
-
club1
veterán
-
willz
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki a UPC DNS szervereinek a címét?Szeretnék fix IP-t beállítani az otthoni gépeknek és a kedves szolgáltatónak van pofája pénzt kérni eme kis információért...
Ez kb. olyan, mint ha valamelyik mobil pénzt kérne a wap vagy mms beállításokért.Kétszer hívtam fel az üszit, elsőre nem akartam elhinni.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest