Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsyx

    aktív tag

    válasz Hunt3r22 #41509 üzenetére

    Szia!

    Nekem kb. 1 hónapja van UPC-m. 4-en vagyunk egyetemisták egy albérletben. Én itt laktam már tavaly is, de a nyár folyamán tulajdonosváltás történt és ő büszkén újságolta, hogy új internet van, beköttette a UPC-t és gyorsabb lesz mint eddig. Volt már fél évig UPC-m sok éve, egészen addig amíg egyik nap kaptam egy levelet, hogy mai naptól x összeggel több lesz a havidíj, vagy lemondhatom. Lemondtam akkor és az azóta eltelt években Digim volt végig, összesen 3 lakásban Pécsett. A tapasztalatok: már két hete rendszertelenül, de minden nap több órán keresztül gyakorlatilag nincs internetünk. Az én olvasatomban legalábbis amikor beütöm, hogy google.com, arra nem jön elő percnyi gondolkodás után a Dínós játék a Chrome-ban, nem kell folyton újracsatlakozni a facebook chatre tucatnyi elküldetlen üzenet után, betöltődnek a weboldalak, tudom nézni 5 másodpercenkénti szakadás nélkül a Magyar-Feröert... és nem kell ezt az üzenetet is úgy elküldenem, hogy előtte CTRL-C-t nyomok a szövegre... 4 gép, 4 telefon, mindegyiken vacak. Nem torrentezik senki sem (1,3 kbyte-os sebességgel -mert ennyit mutat az utorrent ha elindítom- nincs értelme sem. Nem nézünk youtube videókat, mert már nincs türelmünk kivárni. Ennyire gáz jelenleg. A router beállításait átnéztük, elméletileg minden jól van konfigurálva. Az egyik gépen új Windows van, ugyanolyan hulladék a net. A telefonom új oprendszer van, wifit már be sem kapcsolom, energiapazarlás.
    Diginek 5 éven át, 3 különböző pontján Pécsnek egyetlen egy (1!) leállása volt. Erre emlékszem is, mert akkor jöttek átszerelni a társasházban az elosztót. Akármikor megnéztem a sebességet, mindig hozta az elméleti határ felett. Tudom ez UPC topik, nagyon szeretném nem leszólni, de ez egy hárombetűs szó és van benne f, o és s. Most is az egyik hangulatjel helyén itt a szövegdoboz alatt egy kettőspont és három ( jel van, a piktogram helyett, ilyen jól sikerült betöltenie az oldalnak.
    Most azért imádkozunk, hogy ne legyen hűség a szerződésben, vagy fel tudja mondani a tulaj a nagyszerű internetét és visszaköttethessük a Digit...
    Egy elégedetlen vásárló...

Új hozzászólás Aktív témák