Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok,

    Jelenleg Trio M csomagom van, amit 2014.11.05-én kötöttem 24 hónapos hűségidővel (vagyis a hűség 2016.11.05-ig köt). Azonban heteken belül költöznék a jelenlegi albérletemből és városból egy másikba, ahol már van bekötve szolgáltatás, illetve tudomásom szerint a UPC nem szolgáltat (Siófok a célpont).

    Vagyis abban a helyzetben vagyok, hogy van egy szolgáltatásom, amiben már jelentős kedvezményt vettem igénybe, jelentős kötbért kellene kifizetnem, ha felmondanám, így ezt elkerülném. Viszont nem tudom sem saját használatra, sem családon belül áttelepíteni a szolgáltatást, mert a szóba jövő területeken a UPC nem szolgáltat.

    Az ügyfélszolgálattal hosszasan egyeztetve azt már sikerült kideríteni, hogy
    - ha felfelé módosítom a csomagomat, akkor a hűségidő újraindul, de a kedvezmény számolás nem, a jelenlegi csomagban már felhasznált kedvezményt ugyanúgy vinném magammal
    Tehát a felfelé módosítás és utána lemondás ugyanakkor anyagi vonazattal jár.
    - lefelé módosítani nem tudok
    - a jelenlegi előfizetésem maradhat a jelenlegi szolgáltatási helyen, ettől függetlenül másik szolgáltató (elvileg) zavartalanul tudna szolgáltatni ugyanott, ha az utánam következő bérlő mástól venne igénybe, azonban ha a UPC-t választaná, akkor a TV szolgáltatások ütköznének, vagyis újabb probléma
    - elvileg van lehetőség az előfizetésem átírására valaki más nevére, ezzel én tehermentesülnék
    Az nem világos, hogy ebben az esetben a hűségidő nulláról indulna, illetve mi van a felhasznált kedvezményekkel, csomagmódosítással.

    Szóval a fenti helyzet kapcsán szeretnék tanácsot kérni.
    Milyen lehetőségem van elkerülni a kötbér fizetést?
    Az előfizetés átírásakor az átvevőnek újraindul a szolgáltatásra vonatkozó hűségidő?
    Átíráskor az átvevőre íródik át az általam már felhasznált kedvezmény és kötbér összege? Vagy azt nekem akkor is ki kell fizetnem?
    Átíráskor az átvevő tudja módosítani az előfizetést (csomagot), és ha igen, akkor csak felfelé, vagy teljesen szabadon?

    (illetve nincs véletlenül valakinek ismerőse, aki épp UPC előfizetést tervez kötni, és esetleg átvenné tőlem az én előfizetésemet? :) )

    Üdv,
    TheShow

Új hozzászólás Aktív témák