- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Jött valami fantasztikus frissítés a TC7200-as csodákra?
Újabban a Wifi megbízhatatlan. Legalábbis anyám laptopja nemigen tud csatlakozni. Amint a modemet újraindítom, hirtelen megjavul a dolog. Ilyenkor egyéb eszközök hálózati sebessége is elég lassú, vagy csak a Wee-Free-khez hajlandó csatlakozni.
-
jeni
félisten
válasz
Intruder2k5 #37245 üzenetére
nem ér annyit az egész,amúgy hiába megyek ahhoz a csajhoz akivel megkötöttem a szerződést,biztosra veszem,hogy nem ő kapcsolta le a + szolgáltatást.
nem idegesítem magam emiatt,panaszlevelet meg nem írok nekik ez ügyben.
csak megjegyeztem,hogy milyen cég az UPC! -
-
Zitronensaft
aktív tag
Nekem hiába írogatsz itt nagy betűkkel az hbo pakkodról,engem ez a upc dolog kizárólag műszaki oldalról érint és érdekel. Nem véletlen,hogy ehhez a problémádhoz nem akarok és nem is tudok hozzászólni,azzal beszéld meg aki igérte. Én csak arra kérdeztem rá,hogy a 24 órás hibajavítást mely másik,szavahihető szolgáltatónál láttad.....
-
-
jeni
félisten
válasz
Zitronensaft #37241 üzenetére
Sajnos az ászf-ban nem szerepelnek azok a szolgáltatások melyeket a KEDVES UPC NYILVÁNOSAN MEGHIRDETVE TÖBB HELYEN ilyen, amolyan bónuszként,grátiszként hirdetnek,melyet az általuk megadott időpontig be sem tartanak!
Mert ha benne lenne az "ászf" egyik sorában mint kötelezettségként való betartást,akkor nem szüntetné meg idő előtt azon szolgáltatás nyújtását.
Nem ér 1 Ft-t a cég becsülete,a szavahihetősége és hitelessége! Ezért nem megyek be az UPC egyik kirendeltségébe kérdőre vonni,hogy akkor mégis mi alapon tették meg? Ugyanis ezzel a cselekedettel alapból szerződésben foglaltakat megmásították,módosították egyoldalúan.Az UPC ne csak akkor legyen nyálas mikor szerződést köt az egyik ügyfelével hanem legyen továbbra is nyálas míg tart a szerződési időtartam.
Intruder2k5
Az Árkádban volt bent pénteken a párom a feltett kérdésére,hogy miért szűnt meg?... az ügyintéző a HBO csomag megszűnésének bejelentését nem tudta hitelt érdemlően bizonyítani,hogy lemondtuk idő előtt a HBO PAKK szolgáltatását szóban vagy írásban.
-
-
mlinus
őstag
válasz
Zitronensaft #37239 üzenetére
anya és apa kft
-
jeni
félisten
válasz
Zitronensaft #37239 üzenetére
akitől kikövetelem
de az UPC is egy szavahitetlen CÉG.
a szerződésben benne van,hogy a szerződéskötés időpontjától számítva 2 hónap vagyis 60 nap INGYEN HBO PAKK jár a Digitális GOLD csomaghoz!
ezt csak 33 napig tartották be. A párom pénteken bent volt és ezt azzal magyarázták,hogy mi lemondtuk a fennmaradó 29 napra eső HBO csomag megnézését! ki jelentene be ilyet,hogy köszönöm elég volt az a 31 nap nem kérjük a csomaghoz párosítani.tudomásom szerint ott dolgozol,erre mit mondasz,ez szerinted ETIKUS CSELEKEDETT VOLT A CÉGED RÉSZÉRŐL???
hivatalos választ,magyarázatot NE ÍRJ mert úgysem tudsz rá!
ettől függetlenül az 59 napon úgyis LEMONDTAM VOLNA!
-
dezz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #37231 üzenetére
Bennem is felmerült, hogy a géppel is lehet persze valami, viszont a uTorrent olyankor nem lép ki teljesen (nem fagy le, csak nem lép ki az ablak becsukása után), ha már előzőleg is probléma volt a kapcsolatokkal, ilyenkor a trackerekhez is nehezebben kapcsolódik (időtúllépések) és persze a peerekhez is, ha épp van egy letöltés, akkor egyre több szeletet "áll be", stb. Szerintem azért nem tud kilépni, mert próbálja elküldeni a seedelési adatokat a trackereknek, de nem sikerül neki. Hogy hol áll be ilyenkor valami nagyon szűk keresztmetszet, azt nem tudom. Elképzelhető, hogy az alaplapi "hálókártya" és a modem sem szívleli egymást. Esetleg az összekötőkábel? Megmozgattam már, de kipróbálok majd egy másikat.
-
tomp
félisten
Érdekes, hogy a Cisco DVR tele van szellőzőkkel mégis 53fokos a merevlemez benne. Hosszabb távon saját magát gyilkolja meg a box.
-
Szia!
Nekem sosem kellett ezzel a titkosítással küzdeni, tehát gyanítom ez nem megoldás semmire, UPC mostanában egyébként sem korlátozza már a p2p-t. Régen lehetett olvasni róla, hogy napközben Chello nettel belépni is alig lehetett egy DC HUB-ra, nem még letölteni, de ez már régen volt.
Viszont, hogy még a programból kilépés sem működik megfelelően, én ebből arra következtetek, hogy a probléma oka akár a gépen is lehet, mert ilyet az Ubee nem okoz.
-
dezz
nagyúr
Új fejlemények. Este még tök jól ment (kb. 20 torrent seedelése a beállított feltöltési sebességgel), aztán északa volt egy (különös) biztosíték leoldás, aztán jött újra a sz@rakodás (fél óra után sem indul be semmi, uTorrent nem lép ki teljesen, úgy kell kilőni). Első körben eröltetettre tettem engedélyezettről a kimenők titkosítását és letiltottam a titkosítatlan bejövőket (bár évek óta nem volt gond ezzel). Többször átváltottam router módra, próbáltam, majd vissza, semmi. Aztán egy kis szünet után újra próbálva bridge módban magához tért.
-
válasz
Katicza #37227 üzenetére
Szia!
Méretei közelítőleg, 30cm széles, 4cm magas, 18cm mély. Ez kis box, a CISCO jóval nagyobb.
Csatornasorrendet nem tudod változtatni, de ez csak megszokás kérdése, engem pl. nem zavar. Kedvenc-listát tudsz létrehozni.
Én anno SCART-ot és HDMI-t is kaptam hozzá, értelemszerűen ha van HDMI a TV-n, akkor azt használd.
-
Katicza
tag
Sziasztok. Érdeklődnék akinek UPC Pace HD (DCR7111) mediabox van, - mivel sehol nem találom az adatait - hogy mekkora a mérete? Holnap hozzák, és helyet szerettem volna neki kialakítani, de paraméterek sehol. A másik pedig az, hogy tényleg nem lehet a csatornákat saját sorrendbe tenni? Ez elég durva. És egy bónusz kérdés, adnak scart és hdmi kábelt is. Mindkét csatlakozó van a tv-n. Melyiket érdemes használni? Köszi szépen.
-
Uthenger
aktív tag
Van business net, es berelt vonal ahol elvileg 8h a hibaelharitasi ido,
Cserebe irj a jelenlegi szamlad vegere +1-2 db 0-t a fizetendo osszeghezNem muszaj az olcso netet valasztani ha kritikus uzleti dolgokat intezel.
Egyebkent a 72h nem azt jelenti, hogy nekik annyi ido alatt vegezniuk kell...
Azt jelenti, hogyha bejelented es nem javitjak 72h-n belul akkor automatikusan/keresre kapod a kotbert.
Ha nem jelzed akkor lo**szt se kapszDe ez nem upc sajatossag, normalis hogy van aki tobbet fizet azert hogy soron kivul ki legyen szolgalva.
Cegeknel 1-2 nap net nelkul oriasi kieses, amit a netszolgaltato nem fog potolni, max a 2 napi havidijat jovairja,
Ami ugye nem tul sok...Egyebkent en azt veszem eszre a hozzaszolasok alapjan hogy sokszor mar aznapra is van kiszallas v masnapra.
-
donmackó
addikt
Ne tőlem kérdezd. Te írtad alá a szerződést, amivel az ÁSZF-et is elfogadtad. Én például mindig türelmesen kivárom a hibajavítást (a gyerekek már kevésbé) akár helyi akár központi. Addig ott a mobilnetem. A csekk is hasonló kategória. Ha visszajön rendesen az internet, akkor tessék szépen átnézni az ÁSZF-et. és beletörődni a hűségidő végéig.
-
Szólista
senior tag
Reggel vettem észre,hogy nincs net.(Zugló,Egressy tér)Felhívtam őket és egyből mondták,hogy gubanc van.Kértem sms értesitést ha újra van net.Most kaptam meg és tényleg rendesen müködik.
-
Ablakos
őstag
Nem okoz gondot, ha a kábelmodem a padlástérben van elhelyezve? Most is 40 körül van a cserép alatt a higanyszál, de a héten melegebb lesz.
-
-
spider80
őstag
válasz
cacasz02 #37193 üzenetére
Azért ezt ne vedd biztosra. Láttam,hogy többször írtál a napokban hogy ilyen olyan rossz a net. 240-es netem végig rendben volt,semmi baja. Sokat töltöttem is le. Egyetalán az a tény,hogy jönnek a fesztiválra a fiatalok,és rengetegen használják a mobilnetjüket,miben befolyásolná a UPC vezetékes szolgáltatását?
-
st6969
őstag
Sziasztok,
tudna valaki abban segíteni, hogy UPC mediacard esetén most miért nem engedi a csatornaszámokat megváltoztatni a tv? (Samsung F6400)
PC-s csatornaszerkesztő programmal próbálkoztam, kedvencekbe berendeztem, de mikor rátöltöttem a tv-re, csak a sorrendet változtatta meg, a sorszámokat úgy hagyta (pontosabban nagyrészüket megváltoztatta, de egy párat visszaírta az eredeti UPC által definiáltra).
Ha mindet visszaírná, akkor érteném, hogy a UPC nem engedi és kész.
Itt írtam róla, képeket is csatoltam.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni. -
Zyelor
aktív tag
válasz
donmackó #37207 üzenetére
Mostmár van TV meg telefon is, sőt tegnap este is volt, de a net annyira baszott hulladék (bocsánat nem tudom szebben megfogalmazni), hogy este kénytelen voltam a mobil netemet használni
Komolyan mondom gyalázatos... Reméltem, hogy mire felkelek normális lesz, de nem lett, ez egy friss kép:
-
donmackó
addikt
-
jeni
félisten
Helló
Bp-n mely területein van TELJES (TV-Internet-Telefon) szolgáltatás kiesés tegnap d.u.4 óta ? Jelenleg semmi sem fogható a VII.ker. Dembinszky u.-ban. -
kezo0
addikt
Pont azt akartam írni, hogy egy játékmenetet lehet, hogy rögzít, de egy HDCP-védett tartalmat biztos, hogy nem... Szóval a boxra felvett műsorokat nem tudod máshogy kinyerni onnan, csak ha SCART-on keresztül kijátszod egy analóg felvevőre, de akkor meg ugye ugrott a HD-minőség.
-
zoli62
addikt
Volt, akinek a UPC nem díjtartozás, esetleg magas forgalom miatt, hanem más okból, megnövekedett adminisztratív költségekre hivatkozva mondta fel a szerződését?
-
dezz
nagyúr
válasz
Zyelor #37201 üzenetére
Kérdés, hogy a HDCP-s (High-bandwidth Digital Content Protection) adatfolyamot is támogatja-e (a boxból ilyen jön ki, a PC-ből alapból nem, csak ha Blu-rayt nézünk pl. PowerDVD-vel), mert annak feloldása elvileg illegális. Igaz, vannak olyan cuccok, amik erre fittyet hánynak, de nyugaton nem nagyon kaphatók, inkább kínában.
-
Zyelor
aktív tag
Ez szerintem épp azt csinálja Most az részlet kérdése, hogy nem a géped képe megy rajta át, hanem a Médiaboxé szerintem, de majd valaki kijavít, ha tévedek
ON:
XIV. kerületben csak én szopok teljes szolgáltatáskieséssel? Hívtam a bejelentőt, de amikor hallottam, h XIV. egyes területein már csaptam is le a telefont... De komolyan du. 4 óta nincs se net, se telefon, se tv... Kicsit a faszkivan már. Mikorra lesz meg úgy mégis?
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M3 16" + ajándék Magic Mouse
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Jogtiszta Microsoft Windows és Office licencek Azonnali automatikus kézbesítés, kedvező ár, teljes
- Nintendo Switch Oled
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest