Új hozzászólás Aktív témák

  • Treck

    aktív tag

    válasz Tido #29726 üzenetére

    A nagyszuleid testesitik meg az atlag csaladot, akik csak netezni akarnak, nem erdekli oket a portforward, mert nincs is ra szukseguk, nem tudjak mi az a dmz, dhcp es meg sorolhatnam. Ok csak be akarjak dugni az eszkozt, es hasznalni akarjak.

    Es hasznaljak is, mert erre pont megfelelo egy hgw (most tekintsunk el attol, hogy ki lehet fogni rossz darabokat, de ez akarmivel elofordulhat).

    A szolgaltatonak az atlag felhasznalok kiszolgalasa a celja, nem pedig a hardcore usereke, akik szanaszet akarjak allitgatni a rendszeruket. Ahogy kabelmania27 is irta, regen, az uj sebessegek megjelenesekor sok problema volt abbol, hogy a felhasznaloknal nem megfelelo eszkoz volt, es emiatt volt lassu, rossz a net es emiatt a szolgaltatot hivogattak... De ebbol is latszik, hogy sokan hiszik azt, hogyha egy routert valamennyire be tudnak allitani, akkor mar ertenek is a dolgokhoz... Holott ha ertene, akkor nyilvan eszrevette volna, hogy az o routere okozza a problemakat es nem hivogatja feleslegesen a szolgaltatot... Nem veletlenul szokott meg most is elofordulni az ugyfelszolgalaton a kerdes, hogy sajat router es bridge mod, vagy a hgw router modban van hasznalatban. Sajnos ez a problema meg manapsag is sokszor elojon. Bocs a kiteroert :)

    Sz'al a lenyeg, hogy a hgw atlag felhasznaloknak, atlag szokasokhoz keszul, amit teljesit is (megegyszer leirom, hogy most tekintsunk el attol, hogy ki lehet fogni rossz darabokat, de ez akarmivel elofordulhat). Aki meg annyira hardcore usernek vallja magat, igenis alljon neki hackelni, de ha valami nem jo, akkor ne a szolgaltatot szidja egyszerre, hanem nezzen korul eloszor a sajat haza tajekan...

    http://google.treck.hu

Új hozzászólás Aktív témák