-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
khorvat
senior tag
Mai nap megszültem a tervet a problémámra, úgy döntöttem megpróbálom a saját fegyverükkel legyőzni őket!
Egy-két fontos momentumba nem vagyok biztos, ha most Trió L-ről amin 4 nappal kevesebb mint 1év hűség van váltok Trió XL-re 1év hűséggel, akkor ezt engedik-e újra kötni mivel 3 alapszolgáltatással felfelé váltanék csomagot talán igen, illetve ekkor a hűségidőm vége 2015.09.01 lesz kvázi egyszerre pörög majd a Trió L-re 2013-ben kötött 2év és a Trió XL-re most vállalt 1év?
Ezek mellett fontos kérdés, hogy a weboldalon is látható 1év Trió XL esetén első hónap 0Ft, rám mint felfelé váltó meglévő ügyfél számára is járni fog-e?
Ha ezek mind így működnek akkor havi +225Ft-ért duplázom a netem, csúcsidőben is ingyenesek lesznek a vezetékes számok nem csak csúcsidőn kívül, vmint lesz egy felvétel opcióm amit semmire se tudok használni mediacarddal
A hűség időm pedig csak 4-5 nappal fog hosszabbodni!!!!Kinek mi a véleménye működhet a dolog szerintetek?
Holnap reggel hívom is őket, mit szólnak majd hozzá kíváncsi leszek!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- The First Berserker: Khazan
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest