Új hozzászólás Aktív témák

  • Tido

    aktív tag

    válasz Grawens #15907 üzenetére

    Hozzá kell tenni, szerintem ha itt lekorlátoznák a z emberek a szerződésben vállalt minimum sebességre, még akkor is jó pár előfizetés gyorsabb lenne mint az átlag ADSL pl :))
    Mondjuk azt vicces lenne megnézni, ha meg lehetne, hogy a sok adatot forgalmazó helyek (torrenthuszárok) merre vannak, hogy oszlanak meg, és milyen irányban.
    És igen, az UPC több helyen hangozttatta - igaz a 240es net előtt - hogy már x éve nem használják a korlátozást, mert bőven van kapacitásuk..
    Ha meg nincs, akkor ne vezessék be a nagyobb csomagokat.. Aki ekkora sebességet vesz az használni is akarja. Nekem is 2 dolog miatt van ekkora sávszél: 1. 60/6ról felemelték anno 2. Mivel van NASom máshonna is el szeretném érni, még értelmes sebességgel - mostmár csak kb szülőknél, régebben meg nyaralás alatt..
    Egyébként torrentre kb elég lenne nekem a 30/3as is.. Bennt elinditom a NASra, mire hazaérek ott vár letöltve kicsomagolva.. nem hoz lázba, hogy 15 perc alatt jön le, vagy 1 óra alatt. Gondolom ezért sem akarnak sebességet emelni felfele irányba, mert akkor kevesebben választanák muszályból a nagy letöltési sebességgel rendelkező csomagokat a feltöltés miatt....

    UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD

Új hozzászólás Aktív témák