- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
jovás
aktív tag
válasz
nicu71 #136410 üzenetére
Idézet a virágboltból, a Házon kívül 2024.09.01 adásából készült feltöltés hozzászólásából:
"Sajnos ahogy terjeszkedik hazánkban a 4iG, úgy esik az adatsebesség, az előfizetési díj meg az égbe szökik.
Tavasszal még 10,7 Mb/s volt, most már csak 5890 kb/s.
Lassan visszasírjuk az analóg és fekete-fehér adásokat."
-
ANT
őstag
válasz
kabelmania27 #136380 üzenetére
[kép] [kép] [kép] [kép]
Ezek a jelszintek. A bekötés előtt nem ment a lakásba saját kábel. Ezt akarta kiépíteni a szerelő, de az említett ok miatt ez meghiúsult. Az osztót még meg kell keresniük, valahol a lépcsőházban lett kialakítva a leágazás.
Kiegészítő info: speedtest méréssel 400Mbit-nél több nem jön össze. Nem tudom, ennek van-e jelentősége? -
-
gduck
addikt
válasz
szkristof05 #136383 üzenetére
Köszi az infókat!
Kíváncsi vagyok megint szokásos módon először a nagyvárosokban kezdik-e el a frissítést vagy átgondoltabban, kisebb lépésekben és településeken (egy esetleges nagy "baklövést" megelőzve, valami rejtett hibából adódóan).
LOL! Eddig szolgáltatótól ilyen részletes technikai specifikációkat még nem láttam, mindig úgy kellett összevadászni a Netről. +1 pont a 4iG-nek
-
kabelmania27
félisten
-
lm83
őstag
válasz
kabelmania27 #136404 üzenetére
Kábelek még bent vannak.
Arra gondolsz, hogy a lépcsőházban a dobozban van lekötve a kábel?
(Ami itt már tárva nyitva, nincs lakat rajta...)
Tudom ezt valahogy addig ellenőrizni? -
kabelmania27
félisten
Üdv!
Hívd fel a 1270-es számot és kérj áthelyezést.
Átviszed az eszközöket az új lakásba, amennyiben az új helyen ki van építve a koax kábel és csatlakoztatni tudod a modemet és a tévét kösd össze a kábeleket, amennyiben a lakás kábele kikötésre került a költöztetés napján vissza fogják kötni. -
lm83
őstag
Szervusztok,
Költöznénk új helyre és vinném át az előfizetést.
A címen is van szolgáltatás azt már megnéztem, meg akik előtte laktak ott, nekik is volt elvileg szolgáltatásuk ott még pár hónapja.
Szóval mi a menete neki?
Felhívom a 1270-et, mondom, hogy hétvégén költöznénk, aztán akkor egyik napra megbeszéljük szolgáltatás átrakást. Aztán átviszem a media- meg connect boxot ott beletekerem a koaxot aztán úgyanúgy mint itt eddig? -
vlevi
nagyúr
válasz
NoOne1976 #136401 üzenetére
Nem kellene koaxot, CI+ kártyát dugnom a TV-be, ha az applikáció ugyanúgy látná a csatorna listát, tudnék vele felvételt beállítani, visszanézni. Persze akkor nem csak a TV-n, hanem tableten, telefonon, satöbbi .
Perszel álmodok, beleér a kezem a bilibe, és felébredek. -
NoOne1976
őstag
válasz
vlevi #136397 üzenetére
De valószínűleg pont itt van a lényeg. Nincs akarat, illetve inkább érdek.
A tv-s bevétel látható része jöhet a boxok bérleti díjából. Nekem a 2. és 3. eszközért 1250 Ft-ot számláznak. A tv csomag díja 4370 Ft. Vagyis a tv-s rész esetében 22 % az eszköz bérletből jön be az esetemben.Miközben csak lehetőségként van a 3 vételi hely, mert nem nagyon nézünk tvt, de a box vagy modul hordozása macerás. Vagyis én app esetén egyből adnám vissza a plusz eszközöket. Ezáltal csökken a bevétel, ami a szolgáltatónak nem érdeke. Én bőven elvolnék azzal, hogy azon az eszközön jelentkezek be, amit használok.
-
vlevi
nagyúr
válasz
szkristof05 #136396 üzenetére
"Töltsd le a OneTV applikációt"
Ha ez az app meglenne Samu, LG,... okostévé rendszerekre, AndroidTV-re, és jól működne, akkor nem is lenne szükség a Voda boxra...
Szerintem.
Ha nagyon nagy lenne hozzá az akarat, akkor akár így is működhetne... -
szkristof05
tag
-
pjen
félisten
válasz
boborján2 #136392 üzenetére
Azért ez nincs teljesen így. Nekem is 5 végpont van, de sose megy mind. Jó példa a MAX. Sose nézem 2 tv nél többen. Viszont ez a két tv fizkailag 5 helyet jelent. Ugyanígy lenne a linearis Tv is. A mostani rendszerben hurcolnom kéne idönként a boxot. Ezért van DIGI is.
-
pjen
félisten
válasz
szkristof05 #136383 üzenetére
De jó.
mikor.kezdődött arról volt szo, lesz app okos tv re is.
Tök ugyanaz mint a voda tv, csak a kinézet változott.
-
Nincs valami olyan hogy küldjön üzenetet tervezett karbantartásról a településen?
Jópárszor előfordult hogy nem volt net és utólag látom hogy karbantartásban szerepel a hely és dátum. Jó lenne olyasmi hogy előre tudjam mikor ne számítsak szolgáltatásra. -
zzola
titán
válasz
szkristof05 #136379 üzenetére
Ha kéred, akkor igen.
-
kabelmania27
félisten
-
pjen
félisten
Ahogy olvasgatom a felhasználói felületen kívül most semmi lényeges változás nem lesz.
-
zzola
titán
válasz
cocka #136311 üzenetére
Akinek jelenleg van Vodafone TV eszköze és bővítést kér (mondjuk plusz Vodafone TV egységet), ők nem számítanak újnak. Minden más eset "újnak" minősül (új bekötés, TV szolgáltatás megrendelése, Kaonról váltás OneTV-re). De mint fentebb írtam, év végéig mindenki megkapja az új felületet...
-
-
woodworm
veterán
válasz
szkristof05 #136371 üzenetére
Arról volt szó, hogy minden jelenlegi eszköz tudja majd az új szolgáltatást. Ebben benne van a kaon box is.
-
tomp
félisten
válasz
szkristof05 #136371 üzenetére
Igen tudom. De úgy írták le mintha majd lenne másik box.
Én csak 1 dolgot várok, vagyis kettőt.
Android TV és vagy Apple TV app. Remélem most már megmerik lépni így 2024-ben... -
boborján2
aktív tag
válasz
cocka #136367 üzenetére
Hát úgy mondanám, hogy mindenképpen biztosan nem fogod látni, de ha régen volt frissítve, talán van rá egy 10% esély. Pont ez a baj, hogy random jön be.
Valahogy akkor sem bírom elhinni, hogy a családban senki még csak meg sem említette , soha hogy ilyennel találkozott volna. Pedig eltelt 1év pár hónap a 3 box társaságában. És az is biztos hogy ugranak az ilyen hibákra , mert trékom szivatott minket eleget a csoda android boxokkal.
És akkor még ott vannak az éjszakai sörözések haverokkal , amikor csak úgy random szól valamilyen zene tv, vagy csak úgy szól valami háttérzaj kikapcsolt kijelzővel és nem szakad meg. Fura ez így , túl sok minden szól az ellen , hogy ez nálam így felugrik és frissít.Közben megnéztem a csatornán egy másik videót is, ahol szaggat az adás-
Ott ez áll:
Ez ugyan nem minden csatornán ennyire durva, de más csatornákon is számítani lehet rá mondjuk 10-20 percenként legalább 1 ilyenre.
Ilyen volt nálam is kb, hetente 1x-2x. Ez a 10-20 perchez képest semmi.
Szóval ez így megint egy x-akta.Hála jó istennek, ez a Cisco modemnél kimerült annyiban, hogy néha küldtek rá egy frissítést. De ilyen ennél nincs, hogy távolról átállítunk valamit, mert szerintünk úgy jobb lesz. Következmény: MŰKÖDIK NONSTOP! Sosem indul újra magától. (kivéve nyilván a karbantartásokat)
Egyedi (felhasználói) beállításokhoz biztosan nem nyúltak mert minden változatlan maradt. Szerintem szoftvert frissített vagy újraindította vagy valami ilyesmi.
-
MiZo1990
aktív tag
Interaktív TV szolgáltatás felhasználási feltételei
Interaktív TV alkalmazás felhasználási feltételek
Nem elérhető például a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés és tartalom kijátszás, mobil alkalmazáson a letöltés és offline megtekintés, QR párosítás, kép a képben mód.Viszont indulástól lesz böngészős verzió is:
http://www.one-tv.hu/ -
cocka
veterán
válasz
boborján2 #136366 üzenetére
Ha most direkt bekapcsolva hagyok 1 boxot, akkor reggelre kell valami változást látnom, mármitn ott lesz egy ablak vagy másik csatornán lesz mert újraindul vagy ilyesmi?
Hát úgy mondanám, hogy mindenképpen biztosan nem fogod látni, de ha régen volt frissítve, talán van rá egy 10% esély. Pont ez a baj, hogy random jön be.
Gyakorlati példa:
akkor hogy kaphattál olyan media boxot , aminek ethernet csatlakozásra is szüksége van.
Úgy, hogy hozta a postás meg ugye úgy mond "meg lettünk fenyegetve", hogy adjátok le a régi boxot, mert irgum-burgum lesz. (A királyi többes egyébként itt rengeteg előfizetőre vonatkozik, akinek régebbi boxa volt.) Még olyan lehetőséget is biztosítottak, hogy futárszolgálat viszi el a régi boxot, csak add mán le. Na ezzel párhuzamosan terítették az új boxokat is nyilván azoknak, akiknél a régi boxon elérhető volt pl. a műsorvisszanéző. Na most mivel a többi boxukon nincs ilyen illetve a meglévők kaptak egy herélést, gyakorlatilag egyetlen opció maradt: VTV box küldése.
Érdekes módon ez a kampány csak kb. 4 hónapig ment, utána hirtelen a VTV boxok kiosztása után már lényegtelenné vált, hogy van-e még régi box. Ha megőrizted a régit, az a mai napig működik. (mondjuk lineáris TV adás nézésén kívül másra nem jó)(routerban mókultak valamit)
Hála jó istennek, ez a Cisco modemnél kimerült annyiban, hogy néha küldtek rá egy frissítést. De ilyen ennél nincs, hogy távolról átállítunk valamit, mert szerintünk úgy jobb lesz. Következmény: MŰKÖDIK NONSTOP! Sosem indul újra magától. (kivéve nyilván a karbantartásokat)
De legalább a voda magától kb. 3000Ft -ot levont havi a számlából.
Annyiért talán megérte.
Te vagy a legnagyobb voda tv ekéző ebben a fórumban
Már kevesebb hibát generálnak. Jajj el ne kiabáljam!
a folyamtosan fizető ügyfélnek mi a nyűgje, hiszen a pénzét idehozza a jövő hónapban is.
Mert máshol csak magasabb áron tudna indulni eleve, ezért marad ez, hiába van itt még két opció.
-
boborján2
aktív tag
válasz
cocka #136364 üzenetére
Egyébként igazad van, csak én már listát vezetek az eszközökről, mert az address reservationnél megadom, hogy melyik MAC-hez milyen IP tartozzon
Én is így csinálom, annyi különbséggel , hogy aminek érdemben kell az kap MAC alapján megadott címet , tv boxokkal nem is húzom az időt ilyen tekintetben.
Kérdezd kezo0-t!
Hiába kérdezem , attól nálam nem fog ez a hiba előjönni.És a One TV-nél ez vajon gyorsabb lesz, ha dupla annyi szemetet gyömöszölnek bele?
Nem lesz benne jelentősen több, de bízzunk benne hogy gyorsabb. Legalábbi YT bemutató alapján.És mikor tévéztél utoljára mondjuk hajnali 2 és 5 között?
Sajnos mostanában elég sokszor, mivel ebben a k..va nagy melegben képtelenség aludni.Klíma meg csak a jővőre lesz az új házban.
De ezen kívül is előfordult természetesen, igaz nem túl sűrűn. Lehet kifogtam azokat a napokat mikor nincs ilyen frissítés?Ha most direkt bekapcsolva hagyok 1 boxot, akkor reggelre kell valami változást látnom, mármitn ott lesz egy ablak vagy másik csatornán lesz mert újraindul vagy ilyesmi?
Nálam úgy kezdődik, hogy hát nem is tudnám saját router nélkül hova dugni, mert a modemen egy LAN port van és kész.
Ezt a részét annyiban nem értem, hogy ha csak 1db modem van nálad 1db lan porttal, akkor hogy kaphattál olyan media boxot , aminek ethernet csatlakozásra is szüksége van.Illetve azt hadd kérdezzem már még meg, hogy ezen hívások hány százaléka végződött úgy, hogy végül magától megjavult és nem kellett se szerelő meg valószínűleg az ügyfélszolgák tanácsaira se lett volna szükség?
Két esetben távsegítséggel oldották meg(routerban mókultak valamit), egy esetben a szerelő kijött és csillapítót raktak a bejövő koaxra. Legutóbb meg a telekom cseszett el valamit 1,5 napra ami szombaton kezdődött és hetfőre lett kész. Szerelőket megkérdeztem akik vasárnap órákig lógtak az oszlopokon, kellett egy alkatrész az az erősítőbe , de az nincs raktáron és hétvégén nem beszerezhető.
De legalább a voda magától kb. 3000Ft -ot levont havi a számlából.Igaz, de ki hiszi azt el, hogy 100 emberből 99-nek ez valóban megfelelt és nem csak a pénzért bólogatott egy sort?
Szerintem itt a pénz nem játszik szerepet.Hát sokat nem reagált a Vodafone se az eddigi VTV boxos anomáliáinkra se
Te vagy a legnagyobb voda tv ekéző ebben a fórumban , mégis önként és dalolva havonta átadod nekik a pénzed. Akkor miért is tegyenek pénz és energiát bármibe is?
Épp ezt írtam az előzőben is, itt a pénz diktál és nem az hogy a folyamtosan fizető ügyfélnek mi a nyűgje, hiszen a pénzét idehozza a jövő hónapban is. -
kezo0
addikt
válasz
boborján2 #136358 üzenetére
„Igazából itt az a kínja szerintem mindenkinek, hogy műsorok lejátszása közben random tol az arcodba egy értesítőt és ha épp kimentél WC-re önkényesen le is frissíti magát.
Nem mindenkinekAsszem erről már beszéltünk korábban. Én még soha egyszer sem találkoztam a 3 boxegyikén sem ilyen értesítésel.”
Mert ez általában éjjel 2h-kor szokott történni. Vagy ritkábban hajnali 5h-kor.
-
cocka
veterán
válasz
boborján2 #136358 üzenetére
Én ezeket meghagyom a DHCP-nek , mivel a belső háló szempontjából tök mindegy mit ad neki.
Egyébként igazad van, csak én már listát vezetek az eszközökről, mert az address reservationnél megadom, hogy melyik MAC-hez milyen IP tartozzon, így fixen tudom, hogy adott belső IP-n milyen eszköz van. Kivéve ha az access pointot használom, mert akkor az IP-t ugyan megkapja az eszköz a főroutertől, de a főrouter csak az access point MAC-jét látja.
De olyan frissítés vagy felugró ablak vagy bármi ami megzavarná a tévézésem olyannal nem találkoztam.
Kérdezd kezo0-t! Ha éjszaka vagy hajnalban TV-zel, simán előfordulhat.
Ez így van, sajnos lassú.
És a One TV-nél ez vajon gyorsabb lesz, ha dupla annyi szemetet gyömöszölnek bele?
Én még soha egyszer sem találkoztam a 3 boxegyikén sem ilyen értesítésel.
És mikor tévéztél utoljára mondjuk hajnali 2 és 5 között?
ha hiba van és elkezdeném nekik mondani , hogy
Basszus... azt hittem az lesz a vége, hogy addigra megjavul, mire ügyintézőt kapsz.
a saját routeremen megy keresztül, aminek a DHCP menüjébe is belenyúltam....
OK, de nyilván belenyúlsz, hisz pont ez a saját router lényege, hogy a saját beállításaidat preferálod.
hát akkor persze hogy instant azt mondják hülye vagy fiam , a hibát te okoztad magadnak.
Igen, de ez csak a hivatalos blabla ugye.. Nálam úgy kezdődik, hogy hát nem is tudnám saját router nélkül hova dugni, mert a modemen egy LAN port van és kész.
Persze hiába tudom , hogy nem , úgy is azt mondják dugjad bele voda eszközbe amit kaptál és ha nem megy majd kijön valaki.
De miért, mi történne, ha ellenkeznél? Illetve azt hadd kérdezzem már még meg, hogy ezen hívások hány százaléka végződött úgy, hogy végül magától megjavult és nem kellett se szerelő meg valószínűleg az ügyfélszolgák tanácsaira se lett volna szükség?
Mindenkinek nem lehet megfelelni.
Igaz, de ki hiszi azt el, hogy 100 emberből 99-nek ez valóban megfelelt és nem csak a pénzért bólogatott egy sort?
erre nem kell reagálni és további pénzeket elégetni.
Hát sokat nem reagált a Vodafone se az eddigi VTV boxos anomáliáinkra se.
-
boborján2
aktív tag
válasz
Zoshi85 #136361 üzenetére
Jó lesz ez.
Amikor telekom volt a magenta színvilágtól már hánytam a végén annyira irritáló.
Akkor kellemes váltás volt a piros dominancia. Most legalább ilyen jó lesz a pirosat elengedni.
Tudjuk már, hogy ez a felület mikor érkezhet a jelenlegi media boxokra?
Vagy esetleg csak majd új szerződéssel , amikor már a ONE Tv-re szerződünk?Még kíváncsi lennék erre,mielőtt megválunk a boxoktól. A feleségem már most azzal cseszeget , hogy mi a francnak a lineáris tv, amikor a kutya nem nézi a családban.
(és tök igaza van, 90% yt vagy streaming vs. 10% tv adás)
-
Zoshi85
aktív tag
A felület egyébként tiszta Yetteltv.
[link] -
boborján2
aktív tag
válasz
cocka #136354 üzenetére
Azt tudom, hogy én milyen IP-t adok neki, ezért felesleges megnéznem a routerben, inkább az a kérdés, hogy meg is kapja-e. Mert hiba az van millió
Én ezeket meghagyom a DHCP-nek , mivel a belső háló szempontjából tök mindegy mit ad neki. Hozzáteszem nálam még nem volt olyan, hogy nem kapott vagy kért a box belső címet. Az egész frissítéses sztorikból annyit veszek észre, hogy bekapcsolás után nagyritkán default az m1 jön be. Ebből gondolok arra , hogy újraindult vagy áramszünet lehetett vagy valami. De olyan frissítés vagy felugró ablak vagy bármi ami megzavarná a tévézésem olyannal nem találkoztam. És mindegy hogy milyen napszak van.
Ja megnyomom a zöld gombot, az holtbiztos, hogy eltelik vagy 8 másodperc mire bejön.
Ez így van, sajnos lassú.Igazából itt az a kínja szerintem mindenkinek, hogy műsorok lejátszása közben random tol az arcodba egy értesítőt és ha épp kimentél WC-re önkényesen le is frissíti magát.
Nem mindenkinekAsszem erről már beszéltünk korábban. Én még soha egyszer sem találkoztam a 3 boxegyikén sem ilyen értesítésel.
Nem vagyok az a telefonálgatós fajta. Főleg, hogy többnyire semmi értelme az ilyen jelentgetéseknek.
Azért az esetek többségében segítenek. De a box sebességén nyilván nem tudnak változtatni. Illetve az a tapasztalatom, hogy ha hiba van és elkezdeném nekik mondani , hogy nem megy a tv adás, de annyi hogy a saját routeremen megy keresztül, aminek a DHCP menüjébe is belenyúltam....hát akkor persze hogy instant azt mondják hülye vagy fiam , a hibát te okoztad magadnak. Persze hiába tudom , hogy nem , úgy is azt mondják dugjad bele voda eszközbe amit kaptál és ha nem megy majd kijön valaki.
Trékomnál is így van, ha már egy nyomorult switch van a rendszerben már nekik az is hibaforrás. Ami egyébként teljesen jogos.Milyen a bitráta?
Hát kérdezték már itt a topic-ban is.Akkor úgy látszik One Tv esetében erre nem kapnak majd választ.
De örülünk, hány százalékkal is növeli ez a hibalehetőségek számát?
Valamennyivel biztosan. Ugyanakkor azt is meg kell érteni , hogy egy nagy szolgáltató ma már nem állhat elő egy buta csak lineáris tv-re alkalmas boxal, mert azzal saját magát rúgná tökön, még annak ellenére is , hogy iszonyatosan nagy pénz maradna a buta boxokkal a zsebében. Lásd trékom, ott volt (van) az atomstabilan működő iptv box, mégis lecserélték és talán mostanra évek után sikerült használhatóvá tenni. És az andoridos boxuk minden sz.patása ellenére a vezetékes tv üzletáguk szárnyal és hozza a pénz tonna számra.
(Igen tudom, van az a sztori hogy belekényszerültek anno az alkatrész hiány miatt a váltásba, de válthattak volna lassabb, butább boxokra is, mégsem tették)
Egyébként mindennkinek ott a lehetőség a buta (szerintem semmirekellő) boxokra.
Digi sat tv , direct one , talán a mindig tv is fapados boxot ad, vagy területtő függően épp a helyi dvb-c a béna amiko boxokkal.OK, én még (video)magnón nőttem fel, a play és a pause gomb tehát eléggé adja magát.
Én is így vagyok(voltam vele) csak azóta eltelt 30+ év. Még a telefonom is olyan trükkös hogy video lejátszás közben ha megnyomom a pause gombot , akkor az play gombra változik , így mindig pont ugyanoda kell koppintaniMinimum a közepére rakhatnák az eltelt időt, mert most csak a bal szélén van kicsiben.
Egyetértek.Az időrendi sorrend miért is nem jó?
Nekem jó , ezért írtam , hogy minél egyszerűbben kell megjeleníteni.Ez a qrva irritáló az egész webes világban, hogy valami designer kitalál valami szépnek tűnő cuccot, használhatóság, praktikusság meg nulla. Ha nem tetszik, szokd meg vagy ne használd. (amit addig évekig esetleg azért használtál, mert használható volt)
Gondolom a One TV-t is úgy alkották meg, hogy előtte millió ember véleményét kikérték a használhatóságról. Találtak egy rakat bólogató Jánost és rámondták az áment, hogy jó lesz ez.Ez mindig is így lesz. Mindenkinek nem lehet megfelelni.
Viszont ezek a cégek a nyereséget kell hogy termeljék, ha az megy így is , akkor minden rendben. Ha emiatt majd rövidtávon felmondot Te meg én meg a többi 30ezer ember, majd lépnek. Viszont ez nem fog megtörténni, mert olyan elenyésző a lemorzsolódás , hogy erre nem kell reagálni és további pénzeket elégetni. -
tomp
félisten
Én arra tippelek, hogy azért nem megy nálunk a ONE TV mert VTV rendszerben vagyunk. Azaz vagy ez vagy az megy.
-
cocka
veterán
válasz
boborján2 #136350 üzenetére
Ha annyira kell, megnézed router dhcp-ben.
Azt tudom, hogy én milyen IP-t adok neki, ezért felesleges megnéznem a routerben, inkább az a kérdés, hogy meg is kapja-e. Mert hiba az van millió.
Az utolsó bekezdésedben a technikai részletek kb a felhasználók 99.9%-át biztosan nem érdeklik.
Pont ezek a technikai részletek azok, amik csepegtetnek némi infót arról, hogy minden rendben van vagy miért nem működik normálisan már megint. Mert hiba az volt millió, csak sokat kellett használni ahhoz, hogy kitapasztaljam, mikor hazudik a box. (hát elég gyakran)
Ha van epg és mutatja amit kell szintén lényegtelen.
Ja megnyomom a zöld gombot, az holtbiztos, hogy eltelik vagy 8 másodperc mire bejön. Igazából itt az a kínja szerintem mindenkinek, hogy műsorok lejátszása közben random tol az arcodba egy értesítőt és ha épp kimentél WC-re önkényesen le is frissíti magát.
csak bejelenteni hibára.
Nem vagyok az a telefonálgatós fajta. Főleg, hogy többnyire semmi értelme az ilyen jelentgetéseknek.
Milyen a bitráta?
Hát kérdezték már itt a topic-ban is.
itt már nem csak egy lineáris tv -re alkalmas cuccról beszélünk ,hanem sokminden egyben.
De örülünk, hány százalékkal is növeli ez a hibalehetőségek számát?
Nálunk a legtöbbet streaming megy , alap hogy az ok gomb pause/play. Nekem ez biztosan jó lesz.
OK, én még (video)magnón nőttem fel, a play és a pause gomb tehát eléggé adja magát. Ezek szerint a Voda TV box fejlesztői is, ha mind az élő adást, mind a visszajátszható műsorokat azzal lehet megállítani és újraindítani.
A tekergetéshez egy idősávot/számlálót valóban kell majd rakniuk mert így vakon kell tekerni
Minimum a közepére rakhatnák az eltelt időt, mert most csak a bal szélén van kicsiben.
Illetve a felvételeket minél egyszerűbben kell megjeleníteni ,hogy 2-3 kattra meglegyen.
Az időrendi sorrend miért is nem jó?
Ez a qrva irritáló az egész webes világban, hogy valami designer kitalál valami szépnek tűnő cuccot, használhatóság, praktikusság meg nulla. Ha nem tetszik, szokd meg vagy ne használd. (amit addig évekig esetleg azért használtál, mert használható volt)
Gondolom a One TV-t is úgy alkották meg, hogy előtte millió ember véleményét kikérték a használhatóságról. Találtak egy rakat bólogató Jánost és rámondták az áment, hogy jó lesz ez.De persze majd hiszem ha látom.
Nem tudom merjem-e megnézni.
-
kezo0
addikt
Tudja itt ( = a Vodafone appban) bárki aktiválni az alsó opciókat? Nekem hibaüzenet a válasz.
-
pjen
félisten
Kipróbáltam. Sajnos droidos Philips Tv re nem megy fel az app. Lehet majd később még módosítják.
Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest