- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
boborján2 #136358 üzenetére
Én ezeket meghagyom a DHCP-nek , mivel a belső háló szempontjából tök mindegy mit ad neki.
Egyébként igazad van, csak én már listát vezetek az eszközökről, mert az address reservationnél megadom, hogy melyik MAC-hez milyen IP tartozzon, így fixen tudom, hogy adott belső IP-n milyen eszköz van. Kivéve ha az access pointot használom, mert akkor az IP-t ugyan megkapja az eszköz a főroutertől, de a főrouter csak az access point MAC-jét látja.
De olyan frissítés vagy felugró ablak vagy bármi ami megzavarná a tévézésem olyannal nem találkoztam.
Kérdezd kezo0-t! Ha éjszaka vagy hajnalban TV-zel, simán előfordulhat.
Ez így van, sajnos lassú.
És a One TV-nél ez vajon gyorsabb lesz, ha dupla annyi szemetet gyömöszölnek bele?
Én még soha egyszer sem találkoztam a 3 boxegyikén sem ilyen értesítésel.
És mikor tévéztél utoljára mondjuk hajnali 2 és 5 között?
ha hiba van és elkezdeném nekik mondani , hogy
Basszus... azt hittem az lesz a vége, hogy addigra megjavul, mire ügyintézőt kapsz.
a saját routeremen megy keresztül, aminek a DHCP menüjébe is belenyúltam....
OK, de nyilván belenyúlsz, hisz pont ez a saját router lényege, hogy a saját beállításaidat preferálod.
hát akkor persze hogy instant azt mondják hülye vagy fiam , a hibát te okoztad magadnak.
Igen, de ez csak a hivatalos blabla ugye.. Nálam úgy kezdődik, hogy hát nem is tudnám saját router nélkül hova dugni, mert a modemen egy LAN port van és kész.
Persze hiába tudom , hogy nem , úgy is azt mondják dugjad bele voda eszközbe amit kaptál és ha nem megy majd kijön valaki.
De miért, mi történne, ha ellenkeznél? Illetve azt hadd kérdezzem már még meg, hogy ezen hívások hány százaléka végződött úgy, hogy végül magától megjavult és nem kellett se szerelő meg valószínűleg az ügyfélszolgák tanácsaira se lett volna szükség?
Mindenkinek nem lehet megfelelni.
Igaz, de ki hiszi azt el, hogy 100 emberből 99-nek ez valóban megfelelt és nem csak a pénzért bólogatott egy sort?
erre nem kell reagálni és további pénzeket elégetni.
Hát sokat nem reagált a Vodafone se az eddigi VTV boxos anomáliáinkra se.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest