- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Baritone
tag
válasz
kabelmania27 #133086 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Úgyis kell majd switch meg router. Switch tekintetében melyik gyártó az ajánlott?
-
Remekelek28
őstag
válasz
kabelmania27 #133088 üzenetére
Okés,köszi. Azt hittem van más módszer is.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Remekelek28 #133087 üzenetére
Üdv!
Átutalással betudod fizetni, közleményben a számlafizető azonosító és/vagy a számlaszámot tüntesd fel, hogy betudják azonosítani a befizetésedet. -
Remekelek28
őstag
Üdv. Számlát neten ,hogy tudok befizetni? Mert a simple nem működik egyáltalán egy kártyámmal se.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Baritone #133084 üzenetére
Üdv!
Modem fw frissítés óta nem lehet csatornát választani, modem üzemmódban az első három vezetékes eszköz kap ipcímet, ha szükséged van a vezeték nélküli kapcsolatra érdemes venni gigabites routert így a modemet modem üzemmódban fogod tudni használni és úgy stabilabb lesz. Arris modemet 1270-es számon az ügyfélszolgálat tudja átállítani modem üzemmódra. Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy kell-e szakadástól tartanod. -
Baritone
tag
Sziasztok!
Tegnap kaptuk meg az új modemet a vodától a gigabites nethez. Szétválasztottam az ssid-ket 2.4/5 GHz-re, de hz számot sem tudok módosítani, és csatornát sem tudok választani. Megszüntette a Vodafone ezt a lehetőséget? Elég zsúfolt a 2.4 GHz csatornája ezert tenném át másikra.
Köszönöm a választ előre is. -
kóóó
aktív tag
válasz
AtHoS #133075 üzenetére
Itt szintén egy friss sztori:
Épp tegnap lett valahogy felmondva a Voda, a T után ez volt már vagy 15 éve.
Költöztetés lett volna december 5-en igenyeltem meg.
Na mivel itt T hálózatot használ a Voda így bonyolult nekik ez a dolog.
Szerződést kell bontani és újra szerződni, mert a jelenlegi csomagom nincs a bérelt hálózaton. De többet.kell.majd fizetnem.Belementem ebbe is, de akkor keres a kollégájuk 1-2 napon belül az új szerződés miatt.
Eltelt 2 hét már telefonáltam(1 óra várakozás), hogy miujsag.
Jött a válasz, hogy sajnos az ügyet elkezdte egy kolléga, így csak ő jogosult ebben eljárni.
De keres péntekig. (Szerda volt)
Mondtam rendben, mert jönnek az ünnepek se tv se net. 2 ünnep közt telefonáltam megint, hogy miujsag, jajj látják, hogy keresniük kellett volna, de a kolléga elfelejtett valszeg.
De most már tényleg keresni fog.
Január első hetében hívtam őket, hogy akkor most már nem kell költöztetni, mert számlát tudták küldeni mikor a régi címen senki nem lakik a szolgáltatás meg ott megy, ahol én lakok meg lófasz sincs, mert egy hónap alatt nem tudták költöztetni, úgyhogy lemondom és megyek máshoz.
Akkor jött a jajj ne hagyjunk már veszni ilyen régi előfizetést tudunk adni kedvezményt is.
Most már gyorsabban fog menni és elintézzük.
Belementem erre 1 óra telefonálás után ismét valami adategyeztetést hiba van bekéne menni személyesen személyit ilyeneket vinni.Na tegnap bent szerződés bontás lett a vége, de a sallangokat meg bekell vinnem.
Igaz ugy köszöntek meg a 15 évet kby hogy most a semmiért fizetnem kell másfél havi számlát és az üdvözlésként meg odabokték, hogy megvagyok jegyezve barmikor az életbe ha visszajövök vagy csaladtagom nem kaphatunk semmilyen évek utáni kedvezményt🤣🤣
De ha meggondolom magam este 8-ig csörögjek vissza és akkor nem bontják a szerződést és költöztetik mihamarabb.
Na ez a friss sztorim a Lőrincékkel -
kóóó
aktív tag
válasz
Nikaré #133080 üzenetére
Én is így jártam a T-vel vagy 15 éve.
Mai napig küldi a végrehajtó a tartozást amit nem fizetek ki, mert jogtalan.Lejárt a hűség 8-an, bementem felmondani és visszavittem nekik mindent.
Szerződés bontás megvolt azt mondta a csaj az egész hónapot kell kifizetni hiába 8.-a van majd visszaadják a maradékot.
Mondom oké.
Megtörtént minden.
Boldog voltam erre a következő 3 hónapban jottekt csekekk, bementem mondom ez mi?
Azt mondtatok meg a penzemt is visszakapod azt se kaptam és még csekkek jönnek.
A kiscsaj azt mondja akinek kifizettem anno , hogy ő ilyet nem mondott, de akkor innentől megszűnnek a számlák, mert tényleg nincs szerződés és szolgáltatás.
Mondom okés, de ezeket se fogom kifizetni, azt mondja kikell.
Ott egy sort veszekedtünk és mikor már abba az állapotba voltam, hogy vagy leköpöm vagy megütöm inkább kijöttem.Így eltelt 15 év kb., de lehet több és mai napig próbálják ezt behajtani.
Egyszer az elején egy ügyvédi iroda felkeresett, nekik leírtam ugyanazt, hogy nincs szerződés nincs szolgáltatás van csekk akkor mire fizetnem?
Elküldtem a szerződés bontásról is a papírokat, kértem keressenek majd később még ha sikerült az ügyet rendezni.
Azt írták rendben eltelt pár év és semmi reakció, de a végrehajtók akkor is bejárják hajtani, mert az ügyvédi iroda se rendezett semmit.
Aztán vagy 10 évre rá hívtam a Telekomot, hogy rendezzük már, nem fogok fizetni, mert jogtalan.
Erre azt mondják, nem tudják visszanézni a GDPR miatt, így sajnos tartozók... -
ledgeri
nagyúr
Ha a március utáni árral nem igazán leszek kibékülve, de alacsonyabb beleférne, akkor ügyfélmegtartóssal mikor érdemes próbálkozni?
Előtte, akkor vagy utána? Emellett még érdekelne, hogy ha most nincs hűségem, akkor az ügyfélmegtartós mindenféleképpen az lenne? -
Tikakukac
titán
válasz
boborján2 #133077 üzenetére
Ismétlem ha nem volt nyomatékos, a cégedre inkasszóznak, valamint mindenféle rosszaságokat jegyeznek be.
Messze nem jónapot a sztori
Trékom annyiban más, hogy szeptember óta eszembe sem jutott, hogy létezik a cég. Internet van, számla jön és kész. Vs Voda ahol nem vicc, 2 naponta kért valami beavatkozást a sztori, mert gyakorlatilag működésképtelen a cég minden része
-
boborján2
aktív tag
válasz
Tikakukac #133074 üzenetére
Nem kell befizetni ami nem jogos és jónapot.
A trékommal annyiban jobban jársz ,hogy a technikai dolgokat hamarabb javítják , kivétel droidos tv box.
Viszont ha egyszer elkezdenek rosszul/tévesen számlázni szolgáltatást vagy megrendelt eszközt, hát ahhoz sok sikert.
Volt benne részem 7-8 év alatt több alkalommal is.
Nem egyszerű ,amikor intéznéd és a telefonos humanoid azt sem érti amit kérdezel.És akkor hol van még az érdemi ügyintézés.De ha véletlenül átverekeded magad mindenkin és eljutsz telefonon egy emberhez aki segíteni akar, akkor benyögi ,hogy elnézést a rendszer a hibás.
Én meg szoktam ilyenkor kérdezni,hogy az a k..... rendszert ki építette? Biztos nem az idegenek hozták.Sajnos mindenhol a végletekig tudnak szivatni a tudatlan dolgozóik és/vagy a trágya rendszereik.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Tikakukac #133074 üzenetére
Jáááj...sógorom "csak" egy szolgáltatás áthelyezést szeretett volna elintézni, de a megbeszélt napon a kiérkező szerelő valamiért egy olyan telefonszámon próbálta keresni őket amit nem használtak és nem is volt megadva kapcsolattartásra. Eredeti helyszíntől 3...400 méterre lévő címen megjelenéskor. Természetesen a nem használt telefonszámon nem is sikerült elérni, de másnap érdekes módon a megadott kapcsolattartó telefonszámon az ÜFSZ azért reklamálás céljából elérte és rákérdezve, hogy most miért sikerült elérni, míg előző nap nem, nem érkezett érdemi válasz. Na ekkor került áthelyezésről felmondásra a szolgáltatás, de...az eszközök személyes leadása sokadszorra sem sikerült, mert amikor a személyes Voda ügyfélszolgálaton sógorom megjelent, valamiért mindig le volt halva a "hálózat". Jelentsen ez bármit is
Szóval sok hónapon keresztül beugrunk, mikor idő engedi így telt el. "kukásszatyorral" a csomagtartóban közlekedve kellett több hónapon keresztül próbálkozni. A bejárati ajtón belépve, mikor meglátták sógort, már intettek a fejükkel, hogy most sem megy a nem is tudom milyen belső hálózati rendszerük....szóval vodáról ennyit. Mindenféle rosszindulat nélkül
A saját 0.5...3/4 éves box -> CI+kártya váltásom már másik történet -
Tikakukac
titán
Mindenki azt hitte nem tudják fokozni ezek a szerencsétlenek a szitut, pedig de. Előzményekért keresőben vannak gyöngyszemek.
Ugye miután végighazudták a válaszukban az NMHH-nak, hogy mi történt a szolgáltatásukkal, ügyvéd tanácsra nem mentünk tovább, túl sok pénz. Helyette még 5 hónapig fizettük a netet, habár a modem dobozban volt, mert megjött a T optikával és nyilván azt használtuk, ha már a vörösök nem értették miért gond az, ha nem érünk el pölö céges levelezést. (Külön szép, hogy nem akartak idő előtt szerződést bontani, csak fullba kötbérezéssel, hiába tudták, hogy mit csinálnak.)
Letelt a szerződés, már előtte egy héttel kérdeztem na kit és hogyan és miként tudjuk ezt lezárni. Hardver össze, Vodához be, bontás és megszüntetés. Gondoltuk ennyi lesz. Azt ígérték kell pár nap és mindennek tényleg vége.
November óta eltelt lassan újabb 3 hónap és ott tartunk, hogy a Voda számláz felénk továbbra is. Nem, nem lehet 2024-ben egy rohadt szerződést felmondani. Nem. Sehogy. Nekik technikai gondjuk van és emiatt nem megy végbe a bontás. De az a helyzet, hogy ha amúgy nem firtatjuk a dolgot nonstop, végül a céget simán elkezdik inkasszózni, igen, azért, mert a Voda "fake" számlákat állít ki, nem létező szolgáltatásról.
Valaki magyarázza már el nekem miért létezik még ez a cég, mert ez szerintem már Afrikában sem bírna megmaradni amúgy, nem még az EU-ban
Ma azt mondta az egyik bácsi, hogy várjunk türelemmel, van akinek már 2 éve áll az ügye
-
kabelmania27
félisten
válasz
kiraly011 #133068 üzenetére
Rendben vannak az értékek, jófajták az osztók, megfelelő a bejövő jel erőssége, modemnél kiveheted a csillapítót. Ha az első osztóba kötött boxnál vételi problémát tapasztalsz az első osztót cseréld 5-1000Mhz CE feliratú kettes splitterre. [link] [link] [link] Esetleg nézd meg modem üzemmódban javul-e a helyzet, ilyenkor az első három vezetékesen csatlakoztatott eszköz kap ipcímet, modem oldala 192.168.100.1 címen érhető el. Modem és box újraindítás után sem javul a helyzet?
-
kiraly011
csendes tag
válasz
kabelmania27 #133057 üzenetére
Üdv!
ipv6 már ki van kapcsolva pár hónapja.
Itt vannak a jelszintek:Ez jön be a lépcsőházból:
Fehér a bejövő, fekete out a modemhez, a másik fekete az egyik boxhoz
Ez pedig a modem előtt van:
modemhez és a boxhoz
Modemnél:
-
cocka
veterán
válasz
pdr755 #133062 üzenetére
Állítólag meglévő boxokon is működni fog az új rendszer. Gondolom ez alatt elsősorban a VTV boxokra gondolnak. Mondjuk a tekintetben lehet benne valami, hogy erre a cuccra egyedi szoftver lett ugye fejlesztve, tehát vélhetően a hardver más szoftvert is képes lenne futtatni. A paraméterei erősen kérdésesek, miután egy AIDA64 sem megy rajta.
-
cocka
veterán
válasz
gduck #133061 üzenetére
attól hogy a szomszédnak is rossz,
Tudtommal már 105 éve felbomlott az Osztrák-Magyar Monarchia, szóval legalább ennyi ideje nem vagyunk Németország szomszédja.
De egyébként meg csak összehasonlításképp írtam, hogy ott sem fut ez a VTV boxos szolgáltatás sokkal jobban.
Hát hogyne, azért téma még 2022-ben meg 2023-ban is, mert ezeréves dolog.
-
pdr755
aktív tag
Értem hogy mire gondolsz de pont rossz példát valasztottál. Az USA beli kábel szolgáltatók pont nem az ügyfélbarát magatartásukrol híresek.
Meg aztán a helyi szabályozás olyan dolgokat is megenged nekik amit a magyar régóta nem (pl első évben mondhatja azt hogy legyen mondjuk a havidíj 59.99, a következő évben teljesen legálisan felemelheti akármennyire)
Valamint a közhiedelemmel ellentétben az USA számos területén (és nem csak a preri közepén) nincs verseny a kábeles TV és internet szolgáltatók között. Hanem mondjuk van Comcast (Xfinity) és annyit kér amennyit nem szegyell.
Nem véletlen hogy az amerikai fórumokon és hasonlókon a helyiek rendszeresen sírnak hogy bezzeg Európa mennyivel jobban el van látva internet terén. -
pdr755
aktív tag
válasz
gduck #133061 üzenetére
Na most ha lesznek az új ONE boxok (gondolom az az albániában is bevezetett amit talán a hwsw mutogatott) ezzel együtt a Telekom területen (is) a képminőség ugyan úgy vissza lesz butitva mint az ex Digi elofizetőknél?
Akkor lehet hogy részünkről irány vissza a Telekomhoz mert ahogy olvasom a jelenlegi butitott digi képminőség még a Telekomos iptv -t is alul múlja. Vagy a digi előfizetők egy teljesen külön téma? (Sosem volt digi elofizetésunk pedig elvileg itt is elérhető ezért kérdezem) -
boborján2
aktív tag
Most volt időm ezt kicsit tesztelgetni.
Bár a 3. mediaboxot nem vontam be a játékba , mert nem volt kedvem a házban le-fel szaladgálni. Szóval két box bekapcsolva , azokon bámilyen módon mixelhető volt korábbi műrorok visszanézése vagy a felvételek lejátszása. Gombnyomásra hiba nélkül indult mind a két boxon minden tartalom.
-
cocka
veterán
Aki esetleg tud németül, annak ez érdekes olvasnivaló lesz:
https://forum.vodafone.de/t5/GigaTV-Receiver/Fehlercode-SC401-SC402-SA1G319/td-p/3010188
https://forum.vodafone.de/t5/GigaTV-Receiver/Nur-%C3%84rger-mit-GigaTv-Box/td-p/3075311
https://forum.vodafone.de/t5/GigaTV-Receiver/Fehlermeldungen-Giga-TV/td-p/3113648
https://forum.vodafone.de/t5/GigaTV-Receiver/Giga-TV-Cable-Box-2-und-Giga-TV-Hard-Drive/td-p/3119434Náluk annyival több a szívás, hogy még beépített HDD is van az eszközben.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kiraly011 #133044 üzenetére
Üdv!
1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot.
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Amennyiben leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és hányas csillapító van bekötve kitudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
AtHoS
nagyúr
válasz
tibbike01 #133054 üzenetére
Azonos belső hálózaton kell legyenek, ennyi a kritérium és az mindegy, hogy Wifi vagy LAN és értelemszerűen WiFi-n belül az is mindegy, hogy 2,4GHz vagy 5GHz, mert azonos belső hálózatnak számít, hacsak nem "vendég" hálózat, mert az általában szeparáltan van kezelve.
Adott esetben, ha "netfiókos" az eszköz APPlikációja, akkor még erre sincs szükség csak legyen net hozzáférése a vezérlendő eszköznek és legyen "valamilyen" net azon az eszközön, amivel vezérelnéd (mobilnet, tökmás pl. munkahelyi wifis hálózat, melyen keresztül netet eléri)
-
boborján2
aktív tag
válasz
tibbike01 #133050 üzenetére
-Kikapcsolod
-Létrehozod a 2,4 és 5ghz sávokat külön-külön.A 2,4 sávot létrehozod a jelenlegi SSID és jelszóval, így az eddigi cuccaid visszakapcsolódnak.
-Ezután az 5ghz sávot úgy konfigolod ahogy akarod.
(nálam külön SSID van neki , hogy képben legyek mi mikor és mire kapcsolódik.Hidd el , fölösleges erőltetni band steering-et.
Azt az 5 percet még konfigolod , csak kibírják az eszközeid wifi nélkül
Megjegyzésként: Nekem is van 1-2 eszköz ami a szolgáltatós 5ghz sávot nem szereti.
Bármit is csinálok , állítok , nem tud jól működni.Valszeg normális saját router kellene, de mivel mindenhol ott a gigabit lan, laptop pont jól megy 5ghz-n , a többi eszköz nem lényeg azok 2.4-en vannak, így nem költök rá.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest