Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyDave
tag
válasz Mlnr To'm #1846 üzenetére
Kösz az infót. Hát nem tudom, én mikor nézegettem néha este, akkor nem volt 16:9-es, pl. tegnap sem. De asszem már én is láttam 16:9-ben UPC-t, de nem tudom miért nem mindig 16:9-es akkor, ha úgy reklámozták be...
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz...
-
törölt tag
válasz Mlnr To'm #1787 üzenetére
Ja egyébként én a magam részéről biztos hogy nem szórakoznék ezzel. De azért furcsa, hogy globálisan negyed árért kaphatsz második előfizut. Csodálkozom, hogy otthon nem csinálják ...
Visszaolvasgatva a topikot viszont kicsit elbizonytalanodtam. Régen az UPC magasan verte minőségben a Digi-t, akkor most ez már nem így van? Üzleti szempontból megérteném őket, de akkor ennyi erővel hozhatok Digi-t is ki, nekem kizárólag a minőség volt a szempont, ami miatt UPC és nem Digi.
UPC honlapon azt írja, hogy Super-Pak csomag esetén a 2. médiabox (ez lenne a beltéri??) csak 490 havonta
Super Pak a legnagyobb csomag ugye? Amiben minden van?? Kicsit még nem látom át ezt az UPC-es honlapot ....
-
törölt tag
válasz Mlnr To'm #1783 üzenetére
Jó hát lehet, hogy akkor nem szórakozok a Cryptoworks-el, és kiküldetem a beltérit, meg a fejegységet, tányért meg szerzek itthon, végül is ez csak TV. Max FullHD adásokra nem fizetünk elő.
Annyit még ha elmondanál, hogy technikailag hogyan néz ki a két TV-s kivitel? Tehát azt értem, hogy másik kártya, de van egy másik beltéri is? Vagy egybe a két kártya, de akkor hogyan távirányitod?Csak mert ha két beltérit adnak, akkor az könnyen kijátszható, hogy 1500-ért van egy második előfizetésed, ami töredékár, ám teljes műsorhozzáféréssel???????
Virginnel most megy a hercehurcám, jó fél éve költöztem ide, a mostani címemre. A modem+router combo-t hoztam a reégi helyről, bedugtam, működött, + TV ugyanígy, a telefont nem tudom, de azt nem is használjuk, úgyhogy tökmindegy. Így nem is íratkoztam át az új címre.
Egy hete upgradeltem 30Mbitre 10ről neten keresztül, erre elment a net. Hívom őket, azt mondják azért, mert az új 30Mbit más technologia ... (ezt nem értem mondjuk) és új hardver kell. Jó mondom, akkor küldjenek, de egyuttal közölném, hogy ne a régi címemre, mert nem ott lakok. Na és innen jött a baj ... Hogyan lehetséges, hogy fél éve itt lakok és volt netem? Az nem lehetséges (Pedig de) Az nem lehet! (Amúgy MacAdress alapján jelentkeztet be) Eddig sem lehetett netem, úgyhogy szerdán jön a szakember és beköti nekem De mondom én fél évet használtam. Azt mondták, az kizárt Jó akkor legyen szíves, szerdán kösse be nekem a netet, és egyúttal hozzanak egy apparátot 30Mbitre is ... De mikor kötöttem én 30Mbit-et, ha eddig nem volt netem???? Az előző helyen még 10 volt? Nem! Mondom, már itt is volt tíz! Ja de az nem lehet! Jó, mondom akkor nem volt, jöjjenek, kössenek 10-et, én meg tuskó voltam és elfelejtettem szólni, hogy 30 kell, tehát majd jöjjenek mégegyszer.
Jó, akkor jönnek. Vigyen a szerelő routert, meg modemet!! Áááááááá! Nem kell!!! Van minden!!!! -
törölt tag
válasz Mlnr To'm #1781 üzenetére
Aha köszi, amúgy Norwich-ban lakom, tulképp legközelebb európához Te valahol Plymouth környékén??
Akkor ha nem haragszol, volna egy pár kérdésem.- A UPC-s beltéridnek van HDMI kimenete?
- Tud FullHD-t?
- Tud két TV-t külön kezelni?
- Hangot hogyan oldottad meg? (mondjuk ha nincs HDMI)
- Előfizetést meg tudtad oldani kintről, vagy otthoni számla?Ügyfélszoli szerintem is jó, igaz én csak érdeklődtem, nem problémáztam. Új, vagy potenciális ügyfelek felé más az elbírálás. Itteni élő példa rá : Virgin Media
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz Mlnr To'm #1739 üzenetére
Tudtommal két külön cég. A Hello már régebb óta a piacon van (habár mostanában döglődik), a B-telről én is csak nemrégen hallottam, egy kecskeméti cég.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
NagyDave
tag
válasz Mlnr To'm #1734 üzenetére
Igen, egyetértek veled! De szerintem az összes közül a T-Home a legjobb minőségileg, főleg IPTV-ben, csatornakiosztás szempontjából is. Nálunk csak T-Home Sat TV-t lehet köttetni. Ezen kívül ugye UPC Direct, Digi műholdas és Hello HD, valamint btel, de majdnem egy a kettő. Viszont láttam, hogy a Hello Digital csatornakiosztása nagyon jó, de hát megint a pestieknek kedveznek ezzel is...
-
zooltan8
csendes tag
válasz Mlnr To'm #1719 üzenetére
Azt szeretném még kérdezni, hogy nekem egy Dell U2311H típusú monitorom van. Mivel ezen nincs HDMI csatlakozó, ezért azt szeretném kérdezni, hogy a beltérihez milyen átalakító kábelt érdemes venni? HDMI -> DisplayPort vagy HDMI -> VGA átalakító kábellel használjam inkább? Van-e lényeges minőségbeli eltérés? (DVI azért nem jöhet szóba, mert azon fog futni a monitor ) A hangot meg gondolom egy 3,5mm Jack alj -> RCA kimeneti kábellel meg lehet oldani. Köszönöm előre is a választ!
-
Rick4
félisten
válasz Mlnr To'm #1710 üzenetére
Olyasmi van a háttérben, hogy az irdeto nevű cég megvette a cryptowork-öt, és nem támogatja tovább, a sajátját fejleszti, így a upc-nek is váltania kell.. [link]
Aztán hogy ez a nagrára milyen hatással lesz, nem tudom, ennyire nem ástam bele magam..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
NagyDave
tag
válasz Mlnr To'm #1696 üzenetére
Hát köszi, de nem tudom, akkor egy pár ismerősnél meg a családban mindenkinél el lenne mozdulva? :S Ja és a műsorújság is befagy meg néha nem jön be. De azért köszi a segítséget És szerinted akkor keressük fel a szerelőt?
-
Rick4
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz Mlnr To'm #1545 üzenetére
Tudomásom szerint jelenleg még továbbra is két eltérő márkájú beltérit adhat a UPC. Humax és Philips. Az utóbbi Cryptoworks szabányú kártyával van szerelve. Ez utóbbi bármilyen Cryptoworks kártyát kezelni képes beltéribe átpakolható, és működni fog a szolgáltatás.
A Humax az Nagravision-os kártyával van szerelve (akárcsak a Digi), és össze van párosítva a beltéri valamint a kártya. Ezért az ilyen kártya csak abban a beltériben üzemképes.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest