Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz NagyDave #1733 üzenetére

Na mindegy, én még mindig azt gondolom amit írtam.. ;)
    Abból a pozícióból több műhold sugároz egyszerre, pl interlas 10-2, thor5 és thor 6 is, és a több műholdon rengeteg transzponder van, ha egyikkel lenne gond, az nem jelenti automatikusan azt, hogy a másikkal is lesz. A digit kár belekeverni, mert ott a gyökerektől kellene újracsinálni az egész műsorszórást, annyira rossz a minőség. Itt igazi és tartós probléma nincsen, a beltéri meg ugye tudjuk hogy olyan, amilyen, vannak jobb készülékek amibe a kártya átrakható, és ezek a problémák hidd el, megszűnnek. Nekem nem a cég által adott beltérim van és csodálkozom, hogy ezzel a szolgáltatással probléma van. Persze nem az Sd adás minőségéről beszélek, ez egy 50"-os plazmán ígyis úgyis kívánnivalót hagy maga után, de általában véve a minőség és az epg egyenletesen jól működő, és mondhatni kielégítő. Ami engem zavar az a kis discovery-ken a külföldi nyelvű epg, de kb itt véget is ért a problémahalmaz.

Régebben összehasonlítottam egy haverral a digi és a upc képét, egy antennáról két készülékkel, néztünk közben bitrátát, meg sok mindenegyebet, és óriási a különbség. Itt van, láthatod, igaz egy pici darab a képből, de az egyik 3 méterről már kb olvashatatlan maszat, a másik rendesen látható:

[ Szerkesztve ]

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

• Mlnr To'm

tag

válasz NagyDave #1733 üzenetére

Magyarországon jelenleg 4 szatelit szolgáltató van, UPC (szar beltérivel), DIGI (tudomásom szerint iszonyatosan tömörített csatornákkal és nincs hd csatornájuk), HelloHD (döglődnek és sorra veszik el a csatornákat), T-Home (róluk speciel csak annyit tudok hogy ahol én vagyok ott nem nagyon elérhető). Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy egyik sem tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák