- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Direct One (műholdas és online TV)
- Windows 11
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- OpenMediaVault
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyDave
tag
Értem. Én elfogadom a véleményedet, főleg, ha tovább olvasom, amit írtál. Az a helyzet, hogy én is néztem más beltériket. Te milyet használsz? És az mennyi lenne? Mert hát én viszonylag drágáért láttam. Így, hogy más beltérid van, nem pedig UPC-s, így elhiszem, hogy nincs problémát. Engem is legjobban egyébként a discovery műsorinfója zavar, meg néha nem valami jó a képminősége, de akkor ez ezek szerint a beltéri miatt van. Én nem olyan rég láttam digit, akkor nagyon jó volt. De hallottam, volt nemrég egyik alkalommal ott is mákos meg rossz a kép és pont akkor volt nálunk is rossz a UPC-nél. Régebben tuti, hogy szarabb volt a digi, szerintem javult, csak ott is dobálják ki a csatikat. De ismeretterjesztőkért, digisportokért megérheti. Ezen kívül a UPC még kipakolt egy pár zenecsatit, már nincs benne a csatornakiosztásban sem az oldalukon. Nekem eleinte úgy emlékszem, hogy a 1Music Channel-nek a magyar verziója ment UPC-n az átállás óta, de egy ideje román és már nincs is benne a csomagban, biztosan szabadon fogható. Ez a digin magyar verzióban van fent. De ez semmit nem tesz, nem nagyon izgat, csak nem tájékoztattak sehol, hogy egy pár zenecsati kikerül [Musiq1, 1Music Channel] a csomagból. Egyébként mikor régebben kivették a BBC Prime-t és a Zone Club-ot [még Astra-s időkben], úgy tudom, arról sem tájékoztattak. De ennyi panasz akkor sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest