- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
garga01 #12581 üzenetére
de a normál tuneren csak egyet tudsz nézni tunerenként"
Csak halkan írom, konkrét tényeket írtam, semmi mást. nézni nem tudsz második csatornát, az, hogy felveszed egy másik kérdés...
Szóval maradjunk annyiban, nem írtam baromságot, mindsössze nem értetted meg amit olvastál!
Nem írtam le a lényeget? Dehogynem. Semmi értelme az fbc tunernek, meret nincs annyi értelmes műsor egyszerre, hogy ki tudd használni.Lapozzunk, mert olyanokkal nem túl jó beszélgetni tényekről, ahol nem tudnak írni, meg nem tudnak olvasni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Bundle topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest