Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrMutavics
lelkes újonc
Riot Games nagy leépítése igazán meglepő és szomorú hír. A túlzott projektek és fenntarthatatlanná vált költségek mögötti döntés rávilágít a játékfejlesztők általános kihívásaira a digitális játékok piacán. Remélhetőleg a koncentráció a meghatározó címekre hozza meg a várt változást, bár a lol szerintem menthetetlen
-
Komplikato
veterán
Szóval egymást követő években kétszer is nyomtak egy gyökkettes szorzót az árakon és most csodálkoznak, hogy nincs annyi eladás? Vajon miért?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
-Skylake-
addikt
mondjuk itt most pont nem latok problemat. marmint konkretan leirta, hogy azert epitenek le mert egy csomo projectet kukaznak ami fut, mert tul sok fut. most nyilvan akit felvettek egy XYZ jatek fejlesztesere, azt nincs hova rakni ha ugy dontenek hogy oke, ez hulyeseg, XYZ jatek kuka. szoval nem ugy epitenek le, hogy majd 530-al kevesebb emberen oszlik el a munka, hanem konkretan megszunik maga az a tevekenyseg amire 530 embert felvettek.
nyilvan ez szar meg minden, de mondjuk azt nem ertem mi koze a fizetesehez vagy premiumahoz amit btw PONT azert kap, hogy a ceg ne nyelje a penzt hanem termelje. marpedig ezekszerint nem termeli, mert olyan projectekbe oltek bele amiket veghez sem visznek vegul, szoval abbol penz egy forint nem lesz mar soha.
en sem szeretem latni ezeket a tomeges elbocsajtasokat, de azert azt megertem, ha azert rugnak ki embereket mert ugy ahogy van megszunik a termek amin dolgoztak. most mit kellene csinalni oszinten ? azert megtartani dollarmilliokat elnyelo projectet hogy ne legyen kirugva ? vagy a projecteket megszuntetni es beultetni oket oda ahova nincs rajuk szukseg es kifizetni millio dollar munkabereket havonta olyan emberekert akik igazabol nem is dolgoznak ?
en szivesen hallgatom hogy szerinted itt mi lett volna jo megoldas.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
tibaimp
nagyúr
De azért Dylan Jadeja biztos felvette az év végi kötelező pár millió dolláros prémiumát az tuti....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest