Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csibe1

addikt

"Egyébként meg normálisan meg kéne írni a pc szoftvereket... meg androidra is."

Kéne, már jó pár éve, mert lassan az androidos hardveren röhögve fut a win10.
    Aztán az egy telefon... :U
    A PC-s vonalról, főleg a játékokról ne is beszéljünk, pl. a játékkiadásról.
    Anno hol volt olyan, hogy meg se jelent kb. a játék aztán már 1GB-os patch-et jelentenek be hozzá. :P

A házválasztást szerintem nagyon elcseszted, vásárlás előtt kellett volna tisztázni az igényeket. :)
    Ezt a vackot ránézésre se vettem volna meg; főleg ha HDD-k is kerülnek bele.
    Lehet jobban jártál volna egy régebbi, de minőségi; az igényeidnek tényleg megfelelő házzal.
    Amúgy meg van "Milyen házat vegyek?" topik a PH-n: [link]

Négy éve vettem új konfigot, és nem volt egyszerű házat találni. :DD
    Nem akartam újat, mert nálam is volt egy keret, és az 50 rugós házak nem játszottak; főleg a semmittelen elrendezés miatt. A PC házak jó része már úgy van kialakítva, hogy nem igazán tudsz bele HDD-t rakni.
    Nekem kellett a HDD hely, az SSD az alaplapon van.
    Egy csomó házat néztem aprón.
    Párat majdnem meg is vettem. :)
    Aztán még néhányat megvettem volna, de nem adták. :D
    (Jajj, beteg volt az asszony, kórházba került - azért a hétvégén mégis el lehetett adni a házat, de én vagyok a bunkó, mert erre rávilágítottam. :DDD
    A másik meg meggondolta magát, mert az új ház nem vált be. Semmi gond, de akkor miért hirdeted még mindig? :F
    Szóval vannak érdekes hirdetők az aprón is. )
    A végén találtam egy szép méretes házat (anidees AI6v2) egy huszasért az apróról.
    Pár gond ezzel is akadt:
    - az egyik kábel rövid volt
    - ventillátor csak egy volt, de azt rendeltem pluszban
    - a HDD-k helye az előlap mögött van keresztbe fordítva, és kevés a hely a tartó meg a ház széle között. Maga a ház elég széles, de az a plusz 2-3 centi jó lett volna, mert úgy kényelmesebb lett volna elvezetni a kábeleket a HDD-khez.
    Amúgy meg szeretem, mert a tetőbe is lehetne még tenni 2 ventillátort, minden kényelmesen elfér benne. Az említett dolgokat megoldottam, a HDD helyeket kivéve.
    Mondták is, hogy nem kellett volna ekkora; de az asztalon elfér, túl kicsi házban szenvedni meg nem szeretek. :)

A hardver részét meg te tudod, mert a saját igényeidhez kell szabni.

" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "

Új hozzászólás Aktív témák