Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
"Egyébként meg normálisan meg kéne írni a pc szoftvereket... meg androidra is."
Kéne, már jó pár éve, mert lassan az androidos hardveren röhögve fut a win10.
Aztán az egy telefon...
A PC-s vonalról, főleg a játékokról ne is beszéljünk, pl. a játékkiadásról.
Anno hol volt olyan, hogy meg se jelent kb. a játék aztán már 1GB-os patch-et jelentenek be hozzá.A házválasztást szerintem nagyon elcseszted, vásárlás előtt kellett volna tisztázni az igényeket.
Ezt a vackot ránézésre se vettem volna meg; főleg ha HDD-k is kerülnek bele.
Lehet jobban jártál volna egy régebbi, de minőségi; az igényeidnek tényleg megfelelő házzal.
Amúgy meg van "Milyen házat vegyek?" topik a PH-n: [link]Négy éve vettem új konfigot, és nem volt egyszerű házat találni.
Nem akartam újat, mert nálam is volt egy keret, és az 50 rugós házak nem játszottak; főleg a semmittelen elrendezés miatt. A PC házak jó része már úgy van kialakítva, hogy nem igazán tudsz bele HDD-t rakni.
Nekem kellett a HDD hely, az SSD az alaplapon van.
Egy csomó házat néztem aprón.
Párat majdnem meg is vettem.
Aztán még néhányat megvettem volna, de nem adták.
(Jajj, beteg volt az asszony, kórházba került - azért a hétvégén mégis el lehetett adni a házat, de én vagyok a bunkó, mert erre rávilágítottam.
A másik meg meggondolta magát, mert az új ház nem vált be. Semmi gond, de akkor miért hirdeted még mindig?
Szóval vannak érdekes hirdetők az aprón is. )
A végén találtam egy szép méretes házat (anidees AI6v2) egy huszasért az apróról.
Pár gond ezzel is akadt:
- az egyik kábel rövid volt
- ventillátor csak egy volt, de azt rendeltem pluszban
- a HDD-k helye az előlap mögött van keresztbe fordítva, és kevés a hely a tartó meg a ház széle között. Maga a ház elég széles, de az a plusz 2-3 centi jó lett volna, mert úgy kényelmesebb lett volna elvezetni a kábeleket a HDD-khez.
Amúgy meg szeretem, mert a tetőbe is lehetne még tenni 2 ventillátort, minden kényelmesen elfér benne. Az említett dolgokat megoldottam, a HDD helyeket kivéve.
Mondták is, hogy nem kellett volna ekkora; de az asztalon elfér, túl kicsi házban szenvedni meg nem szeretek.A hardver részét meg te tudod, mert a saját igényeidhez kell szabni.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest