- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Sweet.tv - internetes TV
- VoIP telefonálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- TP-LINK routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Na csináltam egy gyors tesztet:
10G WAN FDX:
Belső router speedtest: 1900/900 Mbit/s IDS,IPS, DPI off
Belső router speedtest: 1115/750 Mbit/s IPS, DPI ONPTP download 3db gép nvme ssd-re 1g-n: IDS/IPS, DPI off -1257 Mbit/s - CPU: 36% ssh-n.
L2TP VPN: IDS/IPS, DPI off - 400-450/300 Mbit/s az 1000/300-bólPTP download 3db gép nvme ssd-re 1g-n: IPS, DPI ON - 1090 Mbit/s - CPU: 93% ssh-n.
L2TP VPN: IPS, DPI ON - 300-350/300 Mbit/s az 1000/300-bólL2TP VPN: IPS, DPI ON,OFF esetén - 175/90 Mbit/s a 750/100-ból (földrajzilag távolabbi terület, de még HU és másik szolgáltató)
Érdekes eredmények, rossznak nem mondanám, de 10G-től azért messze van. Viszont nincs gépem direkt 10g linkre, hogy egy vason teszteljem. Kicsit olyan érzésem van mintha a belső switch lenne a gyenge pont, vagy csak még kicsit bugos a dolog. VPN-t kicsit kevésnek érzem, azt hittem jobb eredményeket produkál. Nem tudom, hogy hol a hiba, mert vpn tesztelése esetén a proci terheltség nem nőtt meg +1-3% -nál jobban.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Hát ez egy érdekes dolog, mert elsőre nem ment, bekapcsolt ips és dpi mellett nem engedte a blokkolást, már nem emélkszem pontosan mire hivatkozott, de nem engedte az tuti. Már 1.6.4 volt fent. Most bekapcsolt dpi és ips mellett is tudok országokat blokkolni... Egy router restartom volt, mást nem babráltam. Talán annyi, hogy kikapcsolt ips mellett blokkoltam országokat, majd visszakapcsoltam később próbaképp ki-be, már nem rinyál érte és most simán adhatok hozzá újakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bestbuy játékok
- Yettel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Androidos fejegységek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest