- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Most épp nem szállt el hibával a speedtest. Szánalmas.
-
Protezis
őstag
Egy hónapja köttettem be az 50-es netet, és valamikor hozza a maxot, valamikor meg szakadozik, nincs net, hasonlók. A tököm tele van vele, nekem folyamatos internetelérés kell, ha nem is mindig max sávszéllel. A T-s net háromszor ennyibe került és hatod ilyen gyors volt, de az legalább mindig volt.
-
Protezis
őstag
Végülis lényegtelen, csak a légnet építhető ki az utcánkban. Bár nem értem, hogy Szeged belvárosában (TIK-től 100 méterre) miért nincs kiépítve sem lannet, sem signet.
No mindegy, akkor maradok a t-kábelnél. Bár a 2 év hűségszerződés nem tetszik, anélkül meg nagyon drága. Kösz mindenkinek a segítséget.
-
Protezis
őstag
Én most a SIGNET-et néztem ki, mivel a Lannet nem elérhető az utcámban.
A honlapjukon nem találtam választ a következő kérdéseimre:
- van bekötési díj?
- van hűségszerződés?
Amúgy jónak tűnik, kábelmodem bérléssel ugyan annyi, mint a T-kábel ( ha ez a neve), és ha nem lenne hűségnyilatkozat, akkor az nagy előnyt jelentene. Ha meg veszek kábelmodemet, csak 8k/hó.
Aki tud, válaszoljon! Köszi! -
Protezis
őstag
A TVnetwork honlapján a VARIO csomagoknál nincs sávszélesség feltüntetve, a NET-nél viszont van. Hallottam, hogy VARIO-n elég változó a sebesség. Kérdésem: NET-nél mi a helyzet? 1 Mbites-en gondolkodok, de mivel 3 felé lenne osztva, így nem igazán tetszene mondjuk az 512 kbps. (ha nem lenne osztva, akkor sem
)
-
Protezis
őstag
Kicsit keverem a dolgokat. A PPPoE és a PPPoE Relay az két különböző dolog, vagy egy és ugyanaz? ADSL-nél PPPoE van. Ha a PPPoE Relay ugyanaz, akkor bármelyik ADSL routernek tudnia kéne megosztani a TVNetworkos lannetet, nem?
-
Protezis
őstag
Sajnos a gyár sincs tisztában azzal, hogy mi ez. Tud natot, van benne tűzfal, DHCP, szóval szerintem ez már router. Az ADSL PPPoE-t használ tudtommal. Igaz, a wanon kívül csak 1 utp port van rajta, de switchel összedugva tudom több felé osztani a netet. Eddig tudtommal mac cím alapján ment a tvnetworknél a net. Hogy tudja -e a mac klónozást, még nem néztem. (most nem is tudom megnézni)
Akkor légyszíves írd meg, miben különbözik ez egy alap routertől. Mert ezt még nem sikerült kiderítenem -
Protezis
őstag
Üdv!
Közeljövőben TVNetworkre akarok váltani. Legalábbis akartam, míg meg nem láttam ezt a routeres problémát. Jelenleg Inviteles ADSL-em van, így az onnan ''szerzett'' routerrel szeretném osztani a netet.
A router: Bővebben: link bal lent a
ZXDSL 831 ADSL Modem-re kattintva.
Légyszi valaki nézze már meg, hogy tudja -e ezt a PPPoE Relay-t. Már ha fel van tüntetve.
Köszi! (sok jóra nem számítok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest