- Synology NAS
- Windows 10
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 11
- Mobilinternet
- Milyen routert?
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
kpityu2 #64823 üzenetére
Nincsenek azok begyulladva, sportolói múltamnak köszönhetően már évek óta van bennük kopás, csak ennyire nem jöttek még elő a gondok. A porckorongsérvem is a sport következménye, ugye én már 54 vagyok, nem 20. A szívem meg eleve születési problémás, bal kamra hipertrophia, de nem viselkedett ennyire rosszul soha. Az érdekes az, hogy a vizsgálatok (hidd el, elmentem szinte mindenre az utóbbi egy évben, szerencsére magán úton (eddig) nem volt nehéz bejutni sehova (CT, MRI, stb.), de semmi újabb extrát nem láttak sehol. Most megint megyek egy nagyobb kört szeptembertől. Amúgy igen, két Moderna meg egy Pfizerem van, és tudom hogy a Moderna lórúgás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Revolut
- Bestbuy játékok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Windows 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest