Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz pjen #55232 üzenetére

    Itthon pontosan ezért kapja el a lakosság 80%-a ezt a szarost ami megint terheli a kórházat és megint csúszik a prevenció és megint pislognak mér kell kétszer annyi daganatos műteni..lenne az 4x is csak addig elhullanak (covidban persze).

    Tudod vannak olyan hihetetlen intelligenciával megáldott egyének akik előre vásárolnak egy nagyobb mennyiségű tesztet. Illetve vásárolnának, mert drága, a 4 teszt* x forint az pl a csóró 3-4* bérű hollandoknál pontosan annyi forintból 12 teszt, ha a bérük ugyanakkora hányadét költenék el akkor pedig 36-48 teszt. 4 darab versus 36-48. Azért ha 3-4 ezer forintért kapnál ennyi tesztet te is másképp állnál hozzá és nem darabos vásárlásra építenéd az elméleted.
    De egyébként már van olcsóbban is ott mint 3 euró. Illetve rengeteg helyen két kézzel osztják, ingyé.

    A (még drágább) PCR tesztnek semmi értelme a magyar formában, hogy bemegy valaki a váróba a köhögő Pista bá mellé és hasonló körülmények. Ebben egyet értek.

    A gyorstesztből rá kéne bökni egy fajtára és azt majdnem ingyenessé tenni, dobozdíjon adni (300 huf ingyenes gyerekoltásnál pl). Omicronnál már lehetett tudni hogy csak ez működne. De ez nem fut le pár hét alatt itthon, mert meg kell pályáztatni a borítékos egyéneket, kié lesz a vastagabb, hogy az ő terméke nyerjen ami lehet hogy nem is jó az omicronra. Éljen a balkán kultúra, amivel a lakosság is egyre jobban azonosul és ügyesen bólogat hogy jó ez így, minek a teszt.

Új hozzászólás Aktív témák