Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Dare2Live #53045 üzenetére

    Nem tudom, hogy hogy alakult ki, hogy bizonyos emberek elhiszik amit 1x hallanak valahol, de úgy néz ki, hogy kb. minden országban vannak, és érdekes, hogy ált. elég egységes csomagban nyomják az ipart. Akinél az oltás öl, annál van benne 5G chip is, a maszk is bukta, meg a tököm tudja. Csak nagyon kicsi eltéréseket látok, hogy az egyiknél mondjuk a Föld nem lapos, szóval nagyrészt ugyanaz jut el hozzájuk és simán megeszik az egészet.
    Érdekes lenne vizsgálni ilyen alanyokat, hogy pl. mit lépett volna, ha onnan, ahonnan ezeket a meséket beszedte, leadták volna neki az ellenkezőjét.
    Én már régóta gondolkodom a megoldáson, és eddig arra jutottam, amivel sokan szoktak viccelődni, hogy írnak egy hasonló mesét, pl. a múltkor aszem itt irt valaki egyet amibe az volt a lényeg, hogy akkor tudja elkerülni a nyomkövetést, ha beolttatja magát, mert úgy el tud vegyülni az oltottak között. Ilyen meséket kellene berakni a megfelelő helyre, de az ilyen Gödények vagy, hogy hívják azt a csávót persze rögtön elkezdenének a kis hack ellen dolgozni ellen mesékkel.

    Talán az után, hogy elszabadult ez a vírus, ez a legnagyobb probléma a téma kapcsán. Simán oltható 100 milliók (talán milliárd felett is) maradnak oltatlanok.

Új hozzászólás Aktív témák