Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz mozso #3294 üzenetére

    Ez a 3. hullám görbe rendkívül optimistának tűnik - főleg annak a tükrében, hogy Müller Cecília ma már napi 5-10 ezer új fertőzöttet említett (akarva akaratlanul) és 2-3 hétig még az újfertőzöttek száma magasan ívelni fog felfele (a lenti szennyvízadatokra utaló térkép alapján is ez vonható le következtetésként).

    (arról nem is beszélve, h. átlag 5-6 nap lappangási idő után sem azonnal kerül kórházba/lélegeztetőre rengeteg beteg, hanem másfél-két héttel a fertőzés után).

    Szennyvízadatokhoz kapcsolódóan:

    Engem egyenesen sokkolt az új előrejelzés. Azt ne felejtsük el, hogy a változó tendenciákat ~2 héttel jelzi előre az aktuális változási tendencia.

    Ami kifejezetten arcul csapott: Nyíregyházán onnantól, hogy a polgármesterek kezébe került a döntés: azonnal bevezették, hogy kötelező a maszkviselés még közterületen is mindenhol. Egy percre se oldották ezt fel. Ez a terület az egyik legfertőzöttebből így - is lett az egyik legkevésbé fertőzött.

    Minden ilyen jellegű szabályozás ellenére: most itt lesz az egyik legrosszabb a helyzet. Hogy fordulhatott ez ekkorát? :( :( :(

    koronavíirusszennyviz

    [link]

    A Nyh-hoz közeli Tokajban egy héttel ezelőtt közel hatvan aktív fertőzött volt és rengeteg embert teszteltek éppen fertőzés gyanú miatt (~4000 fő a teljes lakosság)

    de szerintem az egész környéken egyre rosszabb lehet a helyzet :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák