Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz Asbee #20720 üzenetére

    "Amikor elkezdték az Astrat oltani, hol volt leírva? "

    Ez egy folyamat. Ahogy gyűlnek az adatok, úgy veszik fel az esetleges problémákat a lehetséges mellékhatások/kockázatok közé. Ha azt gondolod, hogy egy kvázi bejáratott vakcinánál vagy egy már forgalomban lévő gyógyszernél ez nem így van, akkor igen nagyot tévedsz!
    Ezeknél is így van, mivel az engedélyezést egy meghatározott protokoll teljesítése után kapja meg egy szer, ami természetesen nem jelenti azt, hogy abban a tesztsorozatban az összes létező lehetséges variációval találkoztak és minden problémára fény derült. Az engedélyezést követően is folyamatos az adatgyűjtés. A tudomány nem istenhit, hogy valamit leírnak azt 6000 évig hozzá sem nyúlnak mert úgy van azt kész. A fejlődés tapasztalati úton zajlik, ami az orvoslásban hatványozottan igaz, mivel lehetetlen minden egyes emberi szervezetre és kimenetetlre tesztelni. A Te döntésed abban áll -és ez az oka annak, hogy nem perelhetsz senkit-, hogy egy adott betegség esetén a gyógyulásért cserébe vállalod-e az adott szer esetleges kockázatát, vagy nem vállalod és akkor viseled a betegség következményeit. Még akkor sem perelheted a gyártót, ha azt a gyógyszert ami _nálad_ problémás volt, orvos írta fel! Nézz utána nyugodtan!

    Én is azzal kezdtem az első válaszomat a témában, hogy kötelezővé a normál engedélyezést követően lehet csak tenni, ugyanakkor -ahogy fentebb írtam- ez sem jelent garanciát semmire. Perelni meg végképp nem fogsz tudni senkit.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák