-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Z.É.T. #16724 üzenetére
mivel van itthon vagy 3m idióta, akik így is úgy is megakadályozzák a nyájimmunitást, mert akkora megfejtésben vannak, nem tudsz mit csinálni. én legalábbis ezért vettem fel a "be vagyok oltva, a többiek csesszék meg" attitűdöt. és nyilván nem azokra értem, akik nem kaphatnak oltást, az egy tragédia, hogy nekik védtelenül kell pörgetni az oroszruletten az idióták miatt.
sajnos semennyire sajnálatot nem érzek egyébként, amikor egy megfejtésben lévő alusipkást elkap ez a szar -- én is gyarló vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest